perjantai 11. joulukuuta 2009

Joulukortteja á la MarimekkoTäällä on taas askarreltu! Ajattelin ottaa tämän joulun rennosti ja tehdä sellaisia jouluvalmisteluja, joita tekee kulloinkin mieli hommailla. Saas nähdä millainen joulu tällä mentaliteetilla tulee... Toki on tietyt must-jutut, kuten lahjat ja niiden paketointi, mutta muuten otan rennosti.

Näissä korteissa hyödynsin Marimekon ihanaa joululehteä, joka tuli Hesarin välissä. Kuosit ovat ihania, ja minua miellyttää myös tuo sanomalehtipaperi. Värit eivät ole ihan perijouluisia. Nuo lilat ovat lemppareitani.
Ja asiasta ihan toiseen. Nämä Clipperin teepakkaukset ovat mielestäni ihania. Niitä voisi pitää ihan hyllyssä näkösällä. Pakkaus on hyvin karheapintainen ja tuntuu kädessä kivalta. Lisäksi teet maistuvat hyviltä! Suosittelen!

Tänään on täällä etelärannikollakin ollut vähän valoisampi päivä. Kyllä piristää! Piristystä teille kaikille ja mukavaa viikonloppua, joka ainakin meillä sisältää hyvien ystävien seuraa ja salaisten nyssäköiden vaihtoa!

1 kommentti:

  1. Täälläkin yritetään selviytyä rennosti tästä joulusta! Oikein hyvä sääntö tuo, että tekee mitä kulloinkin huvittaa...joulutunnelmaan saa parhaiten juuri siitä.
    Kauniita olivat kortit. Pidän tuosta kierrätysajatuksesta.
    Oikein mukavan leppoisaa viikonloppua sinulle ja perheellesi : )

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!