torstai 26. marraskuuta 2015

Viikon varrelta ja arvontamuistutus!


Tulin vain pikaisesti moikkaamaan ja muistuttamaan, että vielä on hetki aikaa osallistua edellisen postauksen arvontaan!

Tällä viikolla
- olen iloinnut pienenpienestä lumimäärästä
- töissä olemme jo päässeet joulutunnelmiin
- olen hörppinyt inkiväärishottia
- olen hörppinyt myös litroittain teetä flunssan karkoittamiseksi
. olen ihastellut vasenkätisen pikkuneulojan työtä. Opettaja on opettanut hänet neulomaan vasenkätisesti, mistä nostan kovasti hattua!
- olen tunnelmoinut kynttilänvalossa kerran jos toisenkin
- olen fiilistellyt jo pikkuisen joulua

Että semmoista. Mukavaa loppuviikkoa! Myrskyä pukkaa, mutta onneksi on kunnon talot! Minulla on edessä työviikonloppu, mutta oikein kivaa menoa. Ehkäpä törmätään...

Some photos of the week. A lot of hot tea and ginger shots to get better from a flu. A little bit of Christmas feelings! Have a lovely end of the week!

6 kommenttia:

 1. Voi tsemppiä flunssan keskelle <3 Täälläkin on hieman fiilistelty joulua. Kynttilöitä on sytytelty jo aamusta, ihan vain hetkeksi enen töihin menoa =)
  Mukavaa ensimmäistä advettia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Suveliina! Kyllä tässä taas pikkuhiljaa joulu hiipii... Huomenna on ensimmäinen adventti, ja töihin päiväksi. En stressaa, ja säädän kynttilät työpäivän jälkeen! Ehtii vielä!

   Poista
 2. Tunnelmallista. Kyllä tässä alkaa pikkuhiljaa joulun makuun päästä;) Joululaulujakin kuunneltu jo tänään ja huomenna avautuu jouluradio;) Tuota inkiväärishottia täytyy ehdottomasti kokeilla, kiitos ohjeesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä jopa tykkään tuon inkiväärishotin tujusta mausta! Kokeilemaan siis! :)

   Poista
 3. Parane pian <3 Inkivääri on hyvä troppi. Lisävauhtia paranemiseen saa valkosipulista, kurkumasta ja mustapippurista! Lapset täällä aina pelkää joutuvansa juomaan äidin rohtoja, kun flunssa iskee :D
  Kivaa adventtia sinne. Ens viikolla nähdään, jee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä jo helpottaa, eikä onneksi ole kuumetta ollut, kun on ollut tiivis viikko, joka siis töissä vielä huomenna jatkuu. Ihanaa nähdä pian! :) :) :)

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!