sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Nurkat kuntoon!
Pitkästä aikaa minuun iski pieni karsimisvimma. Nurkkiin onkin jo kertynyt melkoinen määrä sekalaisia kasseja ja nyssäköitä, joten onkin hyvä aika harrastaa vähän rojuterapiaa.

Viikonloppuna olen kuskannut kiertoon muutamia kassillisia vaatetta, ja roskikseenkin on mennyt varmasti yhden kassillisen verran sekalaista roinaa.

Tämä on taas kerran hyvä alku, mutta kuuden hengen taloudessa vaatii kyllä melkoisesti enemmän, että jossakin näkyisi. Nyt lähdin liikkeelle pienempien tyttöjen vaatekaapeista, mutta toivon, että inspis säilyy.

Mitäs ehdotat, mistä sinä lähtisit liikkeelle, että tulosta syntyisi nopeasti?

Meillä on muuten ollut leppoisa viikonloppu. Kodin siivouksen ja rojuterapian lisäksi olen nautiskellut juoksulenkistä aurinkoisessa syysmetsässä. Eilen käytiin naapurissa viisikymppisillä oikein mukavassa seurassa. Taidan vielä ottaa muutaman nyssäkän tuolta varaston lattialta käsittelyyn ennen illan Silta-nautintoa!

Mukavaa alkavaa arkista viikkoa!

ps. Pihalla kukkii...

I´ve done some organizing at home. There is a lot of stuff without of a proper place. Now I´ve moved them to right places or just out. A good beginning, but a lot needs to be done. We´ve had a nice relaxing weekend with sunshine and also a nice birthday party.
Have a lovely beginning of the week!

13 kommenttia:

 1. Keräyksien lisäksi on olemassa netissä jouluapua.fi sivusto mihin ihmiset saavat laittaa hakemuksia ja toiset auttavat. Facebookissa se on myös samalla nimellä. Itse löysin sivuston vähän aikaa sitten, ihan vain sillä kerroin jos et halua viedä keräykseen tai kirpputorille.

  VastaaPoista
 2. Mä olen raivaillut isolle tytölle huonetta alakerran askartelu- ja leikkihuoneesta. Tänään totesin, että nyt muuten otetaan iso kassi ja osa roinasta lähtee kierätykseen. Ei vain mahdu. Pakko tehdä jotain. Epämääräisiä pinoja alkaa olla aivan liikaa. Jotta huomenna jatketaan karsimista ja raivaamista tytön kanssa yhdessä.

  Niin ja täällä kukkivat bellikset... Tulisi jo talvi. Mä olen kyllästynyt loputtomaan lokakuuhun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä pienin on kovin vastahakoinen luopumaan leluista tai pieneksi käyneistä vaatteista. Muiden kanssa jo sujuu... Ei ole arjen olo kivaa, jos sitä tavaraa on joka nurkassa. Jospas lapsetkin sen tajuaisivat... Lunta ottaisin muuten jo minäkin mieluusti.

   Poista
 3. Samat puuhat olis täällä edessä. Huoh! Ei kai karsinnassa auta muu kuin edetä järjestelmällisesti huoneesta ja kaapista toiseen (mulle vaikeaa!). Ja pieni kiukunpoikanen ei myöskään pahitteeksi ole -tulee karsittua riittävän ronskisti :D
  Terkkuja sinne ja mukavaa maanantaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin ottaa joka päivä jonkin vaikka ihan pienenkin projektin, että pysyy tatsi päällä... Saas nähdä, mutta nyt ainakin tuntuu että jotain valmistakin tulee! :)

   Poista
 4. Karsiminen on vaikeaa. Vaatteet ehkä helpoimmasta päästä kuitenkin, mutta anna olla, jos tulee kirjoihin, lehtiin tai muihin käyttöesineisiin. Meillä on yksi laatikko täynnä kaikkea elektroniikkaan liittyvää. Johtoja eri laitteisiin, latureita, puhelimia, jotain mikrofonin raatoja, iPodeja, sykemittari, askelmittari... ja sitten lisäksi sellaista epämääristä, mutta muka tarpeellista pikkusälää. Niiden hallitseminen on hankalaa. Mut pitää olla tyytyväinen, jos sait jo tehtyä edes jotain. Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo elektroniikka"romu" on vaikeaa, kun ei tiedä mikä vielä toimii ja sopii käytössä oleviin laitteisiin. Mä aloitan siis jostain vähän iisimmästä... Vaatteet, kosmetiikka, käsityö- ja askartelukamat...

   Poista
 5. Justiinsa lastenvaatekaapit, lelulaatikot, sisustustilpehööräkaappi, näin joulua ennen sopivasti joulukoristelaatikot.... valitettavasti myös mun käsityövarastot on aivan jäätävät, eikä oo nykyisin aikaa oikein kuluttaa niitä pois, huoh. Stressi ja hiki pukkaa, kun vaan ajattelenkin tavaramäärää! ;) Mut hey, koetetaan taas! Joskos vaikka joku kirpparihyllykin vielä viikoksi ennen joulua..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on myös tuota kässävarastoa. Risoja vaatteita matonkuteiksi... ja arvaa vaan onko enää aikaa tai intoa leikellä niitä kuteita. Pitäis eiku pitää suosiolla luopua niistä! Kyl tää tästä. Joku kiva bloggarikirppis sitten vaan, että pääsee kaikesta eroon!

   Poista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Mä vein viimevuonna läheiselle päiväkodille kolme jätesäkillistä kaikenlaista kankaista piipunkrasseihin ja paperinaruista jämälankapusseihin. Enkä ole vielä kaivannut yhtään niistä tavaroista! Vaikka aikaisemmin tuntui, etten pysty luopumaan mistään "mistä vois vielä tehdä jotain".

  Mulle paras tapa päästä eroon tavarasta on viedä sitä esim. SPR:lle. Ei tarvi hinnoitella, ja siitä pääsee nopeasti eroon. Että sama homma olis edessä meilläkin, aijon kylmästi ottaa taas kaapin kerrallaan, kyllä se pikkuhiljaa sitten loppuu. Eikö?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voisin myös kysäistä lasten opettajilta, ottavatko askartelukamaa vastaan. Niitä nimittäin riittää... Minäkään en haaveile kirppispöydistä, vaan laitan tällä hetkellä suosiolla kierrätykseen, siis jonnekin keräyslaatikkoon tavaraa. Mutta kyllä tämä tästä! Hyvä me!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!