perjantai 6. marraskuuta 2015

Muuttuva blogi!Olette varmaankin viimeisen vuoden aikana huomanneet, että blogini on muuttunut melkoisesti.

Aiemmin virkkasin ja värkkäsin jotakin päivittäin, ja vähintäänkin säädin kotiin jotain pientä sisustelutuunausta. Alkuvuodesta inspiraatio on suuntautunut uuteen työhön, ja käsillätekeminen on jäänyt hyvin vähiin. Niinhän se on, että blogi muuttuu tekijänsä mukana.

Rehellisesti sanottuna en ole suuremmin ehtinyt edes kaivata käsitöitä ja erilaisia DIY-projekteja. Niitä tuli viime vuosien aikana tehtyä niin paljon, että välillä voi keskittyä muuhun.

Moni lukija on varmastikin äänestänyt jaloillaan tämän muutoksen myötä. Ei siinä mitään, se on ihan luonnollista.

Minua kiinnostavat tällä hetkellä erityisesti hyvinvointi, liikunta, ruokavalio ja sellainen luonnollinen oleminen. Hidastaminen ei ole tässä elämäntilanteessa oikea termi, mutta asioita voi tehdä yksinkertaisemmin. "Keep it simple" on yhäkin yksi lempisanontojani.

Voisinpa jossain vaiheessa esitellä vähän työpaikkaanikin. Joka päivä inspiroidun jostakin kauniista vanhassa tunnelmallisessa ympäristössä. Kiinnostaisiko?

Mitä muuta haluaisit lukea blogistani? Uusia aiheita?

Ihanaa viikonloppua! Keep it simple!

My blog has changed quite a lot during the past year. I haven´t had so much time for handicraft and DIY projects. Honestly I haven´t missed them so much. Instead I could write about everyday wellbeing, sports and healthy eating. And maybe show around the beautiful building where I work. What you do wish?
Have a lovely weekend!

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä, mukana aiotaan pysyä vaikka suunta hieman muuttuisikin. Vaikutat kaikesta huolimatta sellaiselta persoonalta, joka on lämmin ja miellyttävä. Miksi siis ei muokkaisi blogista sellaista, joka näyttää enemmän myös itse kirjoittajalta. Työpaikkajututkin kiinnostavat, niitä harvemmin näkyy blogeissa. :)

  VastaaPoista
 2. Juujuu, mukana roikutaan kuin peräpukama, tapahtu mitä tapahtu :D Ei kai, oikeesti tykkään sun blogista aina vaan. Ja varmasti joskus joku käsityökin täällä vielä vilahtaa? Elämä on muutosta, itsekin olen pohtinut blogini kehitystä viime aikoina. Eri elämäntilanteiden mukaan tässä polskitaan sitten menemään.

  Isänpäivää sinnekin huomiselle! Ja tietysti ollaan kiinnostuneita sun työpaikasta :)

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä on ihan luonnollista, että blogi muuttuu kirjoittajansa mukana. Tietysti haluaa kertoa asioista jotka juuri sillä hetkellä tuntuvat kiinnostavilta ja tärkeiltä. Täällä kyllä seuraillaan ja lueskellaan edelleen. :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!