keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Keittiön rosoinen apupöytäMeillä on ollut keittiössä apupöytänä nyt vuoden verran vanha työpöytä, jonka apinamies dyykkasi jostakin. Hän on tainnut katua dyykkaustaan muutaman kerran, mutta minä olen ollut erittäin tyytyväinen "kauniiseen" rosoiseen apupöytään.

Pöydälle on kiva laskea kaikkea hyödyllistä, ja tuleepa siinä säilytettyä kaikenlaista hyödytöntä, mutta kaunistakin. Kananmunakenno on suosikkini!

Pienet ilot, vai mitä?

Our kitchen side table is my favourite. It´s very useful, but I love to decorate is as well. Small things that make me happy every day...

8 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat ja pöytähän on tietty myös ihana :)
  Mistä on tuo paperipussi? Töistä, Päiviltä? Se meni just nyt mun ostoslistalle...!!! Kivaa torstaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päiviltä se on, mutta älä nyt säntää sitä ostamaan... Kivaa sinnekin! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Mitähän kaikkea tämän pöydän ääressä on puuhattu?

   Poista
 3. Ihana vanha kaikenlaista puuhaa nähnyt ja kokenut pöytä - mäkin tykkään. Mutta mitä ihmettä, onkos sulla jo joulutähti kukkana ;-) Kävin muutama päivä sitten Päivillä ostoksilla ja noita kauniita paperipusseja saa sieltä eli Monday to Sunday puodista Kivenlahdesta - ihastuttava putiikki 😉 Mukavaa loppuviikkoa, me reissataan mökille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltähän tuokin pussi tarttui matkaan. Kukka on jokin joulutähden sukulainen, joka on jo kaupoissa. Nimi nyt vaan hukassa... Mukavaa mökkeilyä!

   Poista
 4. Mä haluaisin jotain tuollaista tai saarekkeen. Pelkään ainoastaan sitä, että alan säilyttää siinä kaikkea "väliaikaisesti", niin että pöytää ei sieltä alta enää näe. Mä ostan kananmunan juuri tuollaisissa kennoissa, kun niitä kehtaa katsellakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tuolle alahyllylle kertyy kaikenlaista, mutta yritän pitää sen "silmälle kivana". Pientä turhamaisuutt arjessa... :)

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!