sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Juhlan jälkeen









Meillä vietettiin viikonloppuna esikoisen rippijuhlia. Ihanat juhlat, ihania vieraita ja mukavan lämmin tunnelma. Kaikki sujui oikein hyvin, mutta nyt väsyttää. Parin päivän tiukan aherruksen jälkeen on jotenkin takki tyhjä. Onneksi on vielä leppoisa sunnuntai edessä ennen arkeen palaamista.

Päällimmäisenä nyt on kuitenkin kiitollisuus ihanista ystävistä ja sukulaisista, jotka tekivät tästäkin juhlasta ikimuistoisen. Kolme ihanaa kummilastakin oli läsnä. Kyllä nyt on kiva jatkaa uuteen arkiseen viikkoon!

Minä päätin jättää itse juhlan kuvaamisen apinamiehelle, ja nämä räpsyt ovat siis tunnelmia ennen ja jälkeen juhlien.

Mukavaa alkavaa arkea sinullekin!

Our oldest daughter had her confirmation party yesterday. What a lovely day! Some shoots before and after.  I feel very grateful that we have so many lovely friends and relatives that made this special day!

6 kommenttia:

 1. Kuvista välittyy kaunis juhlatunnelma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tiina! Oli kyllä kaikin puolin onnistuneet juhlat!

   Poista
 2. Onnittelut rippilapselle ja koko perheelle. Alithan siellä on pöydässä, on ne vaan kauniit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Katja! Alit ovat meillä hyvässä käytössä ja niitä on helppo yhdistellä valkoisten astioiden kanssa.

   Poista
 3. Onnea rippilapselle näin jälkikäteen♥ Tärkeä virstanpylväs elämässä. Tykästyin nyt niin paljon tuohon oksakranssiisi, että taidan tekaista samanlaisen meidän ulko-oveen. Siinä on killunut jo liian monta tovia sellainen mustikanvarvuista tehty ja valkoiseksi spreijattu, että ihan kyllästyttää! Mutta nyt pitää ensin vielä palata ompeluhommiin ja illemmalla siten taas metsään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Kyllä se on uuden aikakauden alku, jotenkin lapsuus selkeästi takana. Mutta onneksi tuo neiti ei ihan just ole muuttamassa vielä pois.
   Tuo pranzi on vanhoista omenapuun oksista tehty. Lisäilin siihen ruskalehtiä, mutta myrsky vei ne mennessään ja nyt kranssi on taas mukavan simppeli...

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!