sunnuntai 27. syyskuuta 2015

WeekendTerkkuja kesäkodista! Kuopuksen synttäreitä on juhlistettu perinteisesti kummien kera ravuista nauttien, metsissä samoten ja saunassa seurustellen. Syksyä parhaimmillaan!
Mukavaa alkavaa viikkoa!

Weekend greetings from our summer house. Traditional birthday party of our youngest daughter with her godparents. Crayfish, forest walks, sauna and so on. Enjoying lovely autumn weather!
Have a lovely beginning of the week!

12 kommenttia:

 1. Ihania kuvia viikonlopustanne. Hyi kauheaa, onks toi kyy tossa puolukkakuvassa! Mua ei sais poimimaan yhtään ainumaista marjaa tuollaisen näkemisen jälkeen! Kääk.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyyhän se siellä menee, ja sai meidänkin porukassa vipinää. Minä olen niin metsäläinen, että minua eivät kyyt tai hirvikärpäset tai punkit hidasta...

   Poista
 2. Hyvän näköinen viikonloppu kyytä lukuunottamatta! Hyrrr... Ei mua niin itteni takia ne pelota, mutta koirien kanssa ei niihin haluaisi törmätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin seurailtiin tätä kyytä melko rauhallisesti, kun ei ollut koiria lähistöllä. Ymmärrän kyllä huolesi.

   Poista
 3. Onnittelut syntymäpäiväsankarille! omea käärme, vaikka kieltämättä saattaisi aiheuttaa melkoisen kiljahduksen kohdalle osuessaan. ;)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa oli, kiitokset mukavasta illavietosta ja terkut rinsessalle!

  VastaaPoista
 5. Ooh pöytää, ooh tarjoiluja, ooh luontoa... kyykin siihen luontoon kuuluu juu. Vaikkei oo tietty kiva vieras, ainakaan ihan pihalla!

  Have a nice week! B)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Kyy saa mun puolesta luikerrella tuolla metsässä rauhassa. Kumisaappaat on hyvä varuste niitä vastaan. Ihkua viikkoa sullekin!

   Poista
 6. Kyy. Vaikka paljon metsiä koluankin, olen nähnyt niitä vain muutaman hassun kerran. Repovedellä on yksi varma kyypaikka, mutta muuten niitä ei kyllä paljoa näy. Muakaan ei kyyt tai punkit hidasta, mutta jos hirvikärpäsiä hyökkää kunnolla päälle, on se aika inhottavaa. Olen myös huomannut, että se mikä on "paljon" hirvikärpäsiä, vaihtelee. Jos niitä on kolme, on se jo jonkun mielestä paljon..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirvikärpäset osaa kyllä olla ällöjä, mutta onneksi nyt näkyi vain muutamia onnettomia... Kyihin ei kyllä usein törmää!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!