torstai 17. syyskuuta 2015

Kivipelto


Elämä on ollut viimeisen viikon aikana melkoista haipakkaa. Vaikka menoa on riittänyt, olemme silti ehtineet touhuta kotonakin yllättävän paljon. Jostakin on löytynyt yllättävästi energiaa, eikä sohvalla ole juurikaan makoiltu.

Etupihalla terassi on valmis. Terassin eteen tilattiin isolla autolla melkoinen lasti sepeliä. Kivet toimitettiin hienosti pitkällä rännillä, mutta meille jäi silti hyvä käsitreeni, kun tasoiteltiin kivet ja nosteltiin niitä seinien vierustoille. Nyt sitten pitäisi loppua hiekan ja pikkukivien tulo sisälle. Öhöm...

Alkuun ajattelin, että kivipelto on melko oudon näköinen talon edessä, mutta nyt silmä on jo tottunut. Se myös siistii kokonaisuutta ja tärkeimpänä tosiaan puhdistaa kenkiä.

Naapurin pihalla kriikunapuu tuottaa taas mahtavaa satoa. Meillekin asti niitä on riittänyt. (Kiitos, naapurit!) Oman pihan sato, lähinnä karviaiset, on jo syöty, ja omenapuissa ei ole isoa satoa. Ehkäpä tämä on ihan tarkoitettua, koska tänä syksynä voisi pukata stressiä, jos pihalla odottaisi iso sato säilömistä.

Mukavaa syksyisen viikon jatkoa! Minä tykkään kyllä syksyn merkeistä! Kynttilät pöydälle ja villasukat jalkaan!

We´ve been finishing our yard in front of the main entrance. Our new "stone field" is supposed to keep shoes a little bit cleaner. No more little stones inside, please!
I love the feeling of autumn. Our neighbor has a plum tree full of tasty plums. We´ve got a big basket of them too. Nice!

11 kommenttia:

 1. Näyttävät terassi ja kivipelto oikeinkin kivoilta. ja ilmeisesti meiänkin luumuillamme on toivoa... Ne kököttävät sitkeästi vihertävinä puissa edelleen. Muta jospa nuo tuosta suostuisivat kypsymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Peukut pystyssä, että teilläkin saadaan satoa! Nää on herkkua!

   Poista
 2. Teidän talo näyttää tosi kauniilta, musta väri istuu siihen todella hyvin. Meillä hiekkaa kulkeutuu ihan liikaa sisälle, tuo sepeli näyttää kivalta ja siistiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minä toivon, että nyt hiekan tulo loppuu. Välillä sitä on ollut sängyissä asti, kun villasukissa kulkeutuu.

   Poista
 3. Hei, onpas kiva tosiaan tuo sepeli! Btw, tuntun näköinen tuo iso lyhty... Heitin tuommosen joskus roskiin, ootko käyny dyykkaamas :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hienosta lyhdystä, hieno löytö (mielestäni)! Pitäisi vielä vaan pestä lasit, kun tämä kynttiläkausi alkaa! Mukavaa viikonloppua!

   Poista
  2. No hei ihan mahtavaa, että tuli käyttöön! Tuo ei ollut aivan omaa tyyliä vaikka kiva onkin, joten nakkasin pois. Mut niinhän se menee, toisen roska on toisen aarre :) Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 4. Kivalta näyttää!
  Mukavaa viikonloppua ja rentoja hetkiä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rentoa viikonloppua sinnekin ja ihanaa että saatiin treffit sovittua! Käväisin siinä naapurissa tänään, mutta en tietty uskaltanut teillä pistäytyä... :)

   Poista
 5. Siisti ja viimeistelty etupiha! Ja hienoa, että lyhtykin löysi uuden tyytyväisen omistajan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Ajattelin vielä käydä ostamassa vähän ihania syyskukka-asetelmia...

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!