sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Koukulla

Onpas kiva viettää vaihteeksi viikonloppua ilman ohjelmaa. Sääkin on suosinut, joten olen ehtinyt haistelemaan syysmetsää pariinkin otteeseen.

Kaivelin vähän aikaa sitten esiin keväällä aloittamani virkkuuprojektin. Koukku on saanut olla lomilla puolisen vuotta. Enpä olisi uskonut. Nyt virkkailin loppuun viimeiset pannulaput, viimeistelin ne ja kuvasin tuonne Kärpässienikaupan puolelle. Kyllä muuten oli kiva koukutella pitkästä aikaa. Ehkäpä tuolla takaraivossa muhii seuraavakin projekti.

Kässäilyn ohella olen ehtinyt treffata ystävän, haahuilla kirjastossa, lenkkeillä ja puunata kotia. Melko terapeuttista. Pitkästä aikaan ollaan vietetty laatuaikaa perheen kanssa. Ja seuraavaksi saunaan...

Leppoisaa sunnuntai-iltaa! Toivottavasti sinäkin olet valmis uuteen viikkoon!

After a while I´ve been crocheting. An old project is finished. You´ll find my new pot holders in my little web shop Kärpässienikauppa.
I´ve had a lovely relaxing weekend. Hope you too...

10 kommenttia:

 1. Ihanaa nähdä taas kässätöitäsi. Tauko tekee välillä hyvää, eikä kaikkea vaan aina ehdi tekemään. Tänään on ollut todella upea syksyinen sää ja me ollaan nautittu puutarhan ja patioiden syyskuntoon laittamisesta. Hyötypuutarhan sato on säilötty ja kuivattu talven herkutteluhetkiin. Viimeinen minttusato hyrrää juuri kuivurissa ja keittiössä leijailee ihana tuoksu. Voi hyvin kiireidesi keskellä.

  VastaaPoista
 2. Ihanan rauhalliset ja jotenkin seesteiset kuvat. :) Lepoviikonloppu tekisi itse kullekin hyvää. Ja käsityöviikonloppu myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten vaan sellaista järkkäämään... vai onnistuisiko?

   Poista
 3. <3 <3

  Onpa siellä tunnelmat! Käsityöt, eipä oo koukku tai puikot yhtään täälläkään heiluneet. Vaikka nyt on sesonki! Uusia sukkia ja lapasia perhe kaioaileepi, vois koettaa ottaa iltaohjelmaan.

  Mutta mitä silmäni näkevätkään, Islanti-opus, sielläkin???? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis sielläkin, vai??? Meillä jo reissu varattuna! Entäs teillä?

   Poista
  2. On!! 15.-19.10! :) Täsmääkö???

   Poista
  3. Te ehditte ensin, me mennään vasta jouluna! :) Raporttia ja vinkkejä odotellessa...

   Poista
  4. Islanti on monivuotinen haave ja vihdoin lähetään siskon perheen kanssa! Enää pari viikkoa tai ei sitäkään... odotan kaikenlaista flowta ja inspiroitumista!! Joulunakin se on varmaan ihana <3

   Poista
  5. Täytyykin laittaa vaikka mailia teidän reissun jälkeen, että saadaan vinkkejä meidän reissulle. Ihanaa reissua!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!