sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Rajattujen kuvien blogi




Luin viikko sitten Kelorannan Teijan kivan postauksen, jossa hän oli kuvannut kotiaan hieman laajemmalla kuvakulmalla. Samalla istumalla päätin, että minä myös. Ei ainaisia tarkasti rajattuja yksityiskohtia.

Järkkäilin kotona "ihan pikkuisen" yhdessä kulmassa ja kaivoin kameran esille harmaasta säästä huolimatta. Ajatukseni oli jatkaa kuvailua saman viikonlopun aikana. Noh, kuinkas kävikään. Esittelen tässä siis yhden nurkan ja jatkan taas hetken rajattujen kuvien blogina... Tosin lupaan silloin tällöin muuttaa pinttyneitä tapojani ja näyttää vähän kokonaisuuksiakin!

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

I normally take photos of some details in our home, cause... You know why! Inspired by Teija´s post last weekend I decided to show a little bit more this time. I "organised" a little and took some shoots. I was about to go on this organising, but... I think I´ll go on with my photos of details!
Have a lovely Sunday!

18 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos, Irmastiina! Tuon pöydän minä haalaisin pihalle, jos tulisi tulipalo... :)

      Poista
  2. Kivalta näyttää ja lisää odotellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pilvi! Ehkäpä minä taas joku päivä katselen kotia isommalla silmällä...

      Poista
  3. Tuo sohva on myös ihana! Mistäs se muuten on teille tiensä löytänyt? Just yhtä kapoisen sohvan haluaisin meille, kun leveämpi ei mahtuisi ;D Mutta puusohva keittiöön on toivelistalla aina ollut ja on edelleen, vaikka keittiö on muuttunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sohva löytyi aikanaan kesäkodin halkovajasta. Sieltä on muuten löytynyt paljon aarteita. Minulla on mietinnässä poistaisinko sohvasta maalit. Melkoinen homma ja mitä sitten... Uutta maalia, vai vahaa? Ja tuleeko pinnasta sitten liian siisti. Pähkäilyjä täällä, tosin toistaiseksi ei ole löytynyt maalinpuhdistusintoa ja -aikaa, eli hyvä on vain pohtia!

      Poista
    2. Mulla tällä hetkellä yritys "laajentaa" itteni blogin ääreen. Napsin kuvia ja jotain kirjoitettavaakin aina silloin tällöin mielessä, mutta en pääse yläkertaan asti koneelle.
      Mukavaa alkanutta viikkoa!

      Poista
    3. No pikkuhiljaa hyvää tulee! Hankit itsellesi bloggausaikaa jostain välistä!
      Mukavaa maanantai-iltaa!

      Poista
  4. Hauskasti kirjoitettu ja idea kuvakulmien laajentamisesta tuntuu mielenkiintoiselta. Jäämpä seuraamaan mikä kulma seuraavaksi :-) Kivasti löytyy värejä keittiöstänne - tuo ikkunan edessä oleva pöytä kiinnitti minun huomioni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Värejä on tullu puolivahingossa, kun on tavaraa sieltä täältä. Olen kyllä välillä miettinyt värimaailman selkeyttämistä, esim. tuolien maalaamista. Tuo pöytä on roskalavalöytö...

      Poista
  5. Mä en ole aikoihin voinut näytä edes noin laajaa kuvaa kodista, koska kaos on karannut käsistä pahasti...Viimeksi on tainnut olla siistiä koko talossa silloin lehtijutun aikoihin ja siitä on jo aikaa. Mutta teillä on kaunista ja seesteisen näköistä. :) ja kyllähän noista kulmista muodostu vähitellen kokonaisuuksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollut tiukka työviikko, ja sunnuntai-iltana sain vihdoin siistittyä ja imuroitua koko talon. Ah, mikä ihana tunne. Tosin valoa niin vähän, että kamera sai levätä. Mutta tuon fiiliksen takia kannattaa kyllä välillä raivata...

      Poista
  6. Osus ja uppos, huh. Täältä ei tunnu uskaltavan näyttää mitään kokonaisuuksia =D Aina joku lelu, tai pyykkivuori tai lehtiino tai ihan vain keskeneräisyys näkyy häiritevästi kuvissa. Ehkä kuitenkin rohkaisen itseni myös tähän. Esimerkiksi keittiön kohdalla. Eipä taida kukaan tietää miltä meidän keitiö näyttää =D Kivaa alkavaa viikkoa sulle. PS. eka viikko kuuria takana. Nyt saa syödä kasviksia hiukan ja eilen eka omena maistui taivaalliselta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kuvitella sun fiilikset omenan kanssa! Tsemppiä ja mukavaa viikkoa!

      Poista
  7. Juu, välillä tekee hyvää vaihtaa kuvakulmaa :) Sinulla on kyllä aina mukavia arjen tunnelmia kuvissasi. Kiva keittiö ja onpa ihanat nuo virkatut tuolin päällykset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Minä jotenkin haluan säilyttää elämää, enkä ole sellainen "stailaajatyyppi". Eikä meillä ole niin kiiltokuvamaisen hienoa muutenkaan...

      Poista
  8. Onpa kiva kun inspiroiduit :) Ja hassua kyllä, ihan on vieras keittiönnurkka, vaikka kuutisen vuotta taitaa olla lukijana plakkarissa :D Noi jakkarat on kivat ja virkatut päälliset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oli sitten aikakin paljastella, vaikkakaan tämä nurkka ei ole mikään kaunokainen minun (vaativaan) silmääni... Hih! Ehkäpä siinä on blogille uutta sisältöä, että vähän kuvailen muitakin nurkkia...

      Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!