perjantai 5. kesäkuuta 2015

Kesä mielessä
Meillä eletään vähän uudenlaista kesäkuuta. Lapset ovat vapaalla ja me vanhemmat töissä. Kaksi pienintä on kesäkerhoissa, mutta nekin ovat vain osan päivää. Vapaata siis riittää heilläkin ihan mukavasti.

Jännäsin hieman etukäteen, miten tämä sujuu, kuinka paljon soittoja saan päivän aikaan ja millainen siivo kotona on. No, hyvin on mennyt. Puhelin ei juurikaan pirise ja kotosalla olen tehnyt isommille pienen listan kotitöistä, jotka on ihan kiitettävästi hoidettu. Lounaskin on jopa muistettu syödä!

Kyllä tässä itsellenikin pikkuhiljaa hiipii kesäfiilis. Sandaalien seuraksi laittelin vähän tatuointeja, ja aamuisin on kiva lähteä liikkeelle kevyissä vaatteissa linnun laulussa. Tuntuu siis kesältä, vaikka olen vielä töissä.

Kesäkuun ohjelmassa on tietenkin myös liikuntaa – ulkona. Juoksulenkkien lisäksi olen innostunut käymään ulkokahvakuulassa. Aika kivaa ja tehokasta. Itse en saisi samoja tehoja kuin hyvän ohjaajan komennossa.

Mitäs sinun kesäkuuhusi kuuluu? Jos olet töissä, miten lasten kesäloma etenee?
Leppoisaa viikonloppua!

Something new in our summer. Kids have started their vacation, but we, the parents, are still working. The smallest ones go to a day camp but the oldiest ones are at home. I was a little excited how it will work, but it´s been ok. Everyone has been quite happy!

I´ve had a summer feeling, even though I´m still working. Warm mornings, summer sandals and sports outdoors. Some of my favorites in June! What about you?

16 kommenttia:

 1. Ihanat kesäfiilikset! Valo ja vehreys tekee hyvää. Meidän mansikkoissa on jo isot kukat. :)
  Iloisia kesäpäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaupassa myytiin jo kotimaisia mansikoita! Niin se kesä vaan tulee, hieman huomaamatta, varkain! Ihanaa! Mukavaa kesää teillekin!

   Poista
 2. Mukavia kesäkuvia! Täällä ollaan lomalla, mutta kevyissä vaatteissa ei kyllä tarkene. Luonto näyttää kukkealta kyllä; sitä ei näytä palelevan, kuten meitä kaksijalkaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen ollut jo muutamana päivänä töissä sandaaleissa ilman sukkia! Pihalla ei toki aurinkoa tarkene ottaa vielä täälläkään, mutta lämpöinen tunnelma on jo päivällä! Mutta kyllä tämä tästä lämpenee!

   Poista
 3. Kaikki tuo vihreys ja vehreys huumaa kyllä pään, mutta täällä meidän keskisessä Suomessa on kyllä vielä niin viileää, että ei paljain varpain tarkene :) Kesäkuu sujuu kuten muutkin kuukaudet eli taaperon kanssa kotona "lomaillessa" ja veneilykelejä odotellessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kyllä se ihanin vehreä hetki. Meillä pensaat ja puut kukkivat siihen päälle tosi huumaavasti! Mukavia kesäpäiviä teillekin!

   Poista
 4. Meillä on ihan samanlainen tilanne menossa, joten kyllä sitä pikkuhiljaa alkaa tulla vähän kesäfiilistä ja toive lomasta kasvaa päivä päivältä. Kauniit alkukesän kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kalenteria kun katselee, niin huomaa, että juhannus on jo ihan nurkan takana! Hui!

   Poista
 5. Hei tiedätkös mitä, eilen bongasin täällä meillä sellaisesta sisustus- ja vaatepoistooutletmyymälästä niitä ihan samoja tatskoja, mitä sain sulta! Hassu sattuma, ei ole ennen nimittäin käynyt silmään :) Sitten käys katsomassa mun tonttia, saattaa olla tuttuja kuvakulmia tällä kertaa tarjolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä just lei kin vähän niillä tatskoilla. Tulee sellainen kesäinen fiilis! Tulenpas kurkkaamaan blogiisi! Hih! Terkkuja terkkuja koko poppoolle!

   Poista
 6. Meillä myös lapset kotona, vanhimmainen tosin jo omassa kesätyössä. Nuorimmaisella oli ensimmäiselle viikolla kässäkerhoa. Koti on murusia, hiekkaa, vaatteita, kavereita, ruttuisia sohvatyynyjä ja astianpesukoneeseen laittamattomia astioita. Meillä vanhemmilla alkaa loma vasta heinäkuun loppupuolella, ekaa kertaa haluttiin pitää loma loppukesästä. Lapset varmaan villiintyy ihan täysin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaksatko katsella sitä villielämää kun palailet kotiin? Minä koen, että stressaan, jos koko talo on mullin mallin.
   Tsemppiä villielämän keskelle! :)

   Poista
 7. Ihanat mameluukit sulla :) Kyllä on jo niin kesäfiilikset -tämä tuuli on vaan ihan ***! Lämpöä, tyyntä, aurinkoa = kunnon kesä! Terkkuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks olekin!? Ja sitä lämpöä saisi tosiaan tulla lisää tännekin. Juhannus lähestyy huimaa vauhtia, ja vedet ovat vielä tooosi viileät! Mukavaa sunnuntaita ja uutta alkavaa viikkoa! Jokohan pian puhelin soi?

   Poista
 8. Ihana kesätunnelma kuvissasi. Omenankukkakuva vei sydämeni! Bongasin blogisi (uudestaan) Unelmien Talo ja Koti -lehdestä. Kesäiloja! Tuija

  VastaaPoista
 9. Kiitos Tuija ja tervetuloa takaisin! Tuo omenankukkarykelmä on kuvattu ilta-auringossa, josta nyt on päässyt nauttimaan aika mukavasti! Mukavaa kesää sullekin!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!