sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Kiireinen viikonloppu kuvina!


Meillä on ollut menoa ja meininkiä tänä viikonloppuna! Perjantaina kiireellä tallille, lauantaina kevätjuhlia, talon maalausta ja ystävien kesäjuhlat.

Sunnuntaina meno jatkui vielä Cafe Latten bloggarikirppiksellä. Hyvässä seurassa oli kivaa, ja edellisen postauksen kuvien tuotteet ovat jo matkanneet uusiin koteihin joko kirppiksellä tai jatkokarsinnassa. Kierrätystä parhaimmillaan!

Mukavaa alkavaa viikkoa!

We´ve had a busy weekend. Riding, painting, school ending parties and bloggers´ flea market! Hope you´ve had a nice weekend too!

4 kommenttia:

 1. Eiii mitkä kuvat! Heppa ja possu pusikossa, voi suloisuutta :) Oli kiva nähdä kirppiksellä, laitan sulle meiliä niistä nukenvaunuista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo heppa ja possu ovat parhaita kaveruksia tallilla. Ne kulkevat vapaina kahdestaan siellä täällä... Liikkiksiä! Mailiisi jo vastasinkin! :)

   Poista
 2. Kuulostipa mukavan vauhdikkaalta! Ihanat nuo heppa ja possu pusikossa♥ Piti hetken tuijotella kuvaa ja pohtia, että mikä on tuo toinen pyöreä tuossa... ;)
  Mä olen aivan flaati, juhlat on juhlittu pitkän kaavan mukaan (4-päiväiset) ja nyt olisi sitten se tulevaisuus käsillä. Huhheijaa! Kutkuttavan jännää ja pelottavaakin.
  Iloisia kesäloman alkupäiviä sinne♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sullakin on ollut vauhdikasta! Onnea nyt sitten valmistumisen johdosta! Täyttä höyryä eteenpäin, tosin nautihan eka kesästä! Sitä ei tiedä kuinka kiireinen olet ensi kesänä!!! :)

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!