sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Kesän alku
Viikonloppuna pääsimme vihdoinkin ensimmäistä kertaa kesäkotiin. Yhden päivän kesä oli yllättävän mukava, siitä nautittiin täysillä.

Naakat olivat tehneet pesät talon molempiin piippuihin. Toinen pesä oli tyhjä, ja sen apinamies kauhoi käsin piipusta ulos. Pesän pohjalla oli mm. paksu kerros savea. Toisessa pesässä on poikasia, joten siihen emme koskeneet. Se on lisäksi niin syvällä, että sitä ei saa pois kotikonstein. Onkohan nuohoojalla hyvät siivouskonstit tähän?

Minä laittelin sänkyihin retrolakanoita ja nautiskelin vanhan talon tunnelmasta.  Sain oikein kunnon siivousvimman, ja nyt on talo valmiina juhannusta ja lomia varten.

Muu porukka istahti autoon ja ajeli läheiselle uimarannalle, minä kopistelin kesälenkkareista pipanat ja juoksin perässä. Talviturkki tuli heitettyä melkoisen vilakassa vedessä, mutta onneksi aurinko paisteli edes yhden päivän ajan lämpimästi.

Muuten viikonlopun ohjelmaan kuului saunomista, grillaamista ja terassiremontin suunnittelua. Radiossa pauhasi iskelmä, maljakoissa oli tuoreita kukkia ja minä nautiskelin käsitiskistä. Läheiselle niitylle oli ilmestynyt kolme hevosta, joita me tytöt tietenkin kävimme ihastelemassa ja rapsimassa. Kesäkodin pihan syreenimeri oli parhaimmillaan. Ja taas täytyy mainita, että olisinpa voinut jo jäädä kesäkotiin. Mutta tästä se kesä alkaa!

Mukavaa alkavaa viikkoa! Eipä uskoisi, että juhannus on just ovella!

ps. Tuliko jo liikaa kuvia?

Summer feelings from the weekend. Our summer house, sun and flowers. Horses in the field and my first swim of the season. Lovely, I could have stayed. ready for the summer!

10 kommenttia:

 1. Tällaisia kuvia ei voi koskaan olla liikaa. :) Ihana kesä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin tulee nyt sateen keskellä hieman epäuskoinen fiilis, että tapahtuiko tämä kaikki näissä kuvissa eilen... Mutta eiköhän se lämpö tule takaisin! Mukavaa kesää sinulle!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Pirjo, niin minustakin! Toivotaan lisää samanlaisia tunnelmia tälle kesälle!

   Poista
 3. Teillä on niiiin ihanaa, että ei todellakaan tullut liikaa kuvia! Olisin katsonut kaksinkertaisen määrän :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, Pilvi! Peukut pystyyn, että samaa lämpöä saadaan vielä tänä kesänä! Mukavaa juhannusta!

   Poista
 4. Ihanaa oli. (Luin tänään hammaslääkärissä Unelmien talo ja koti -lehteä, olisiko ollut 5/2015 tai 4/2015. Siinä oli koti, jonka värimaailmassa oli jotain samankaltaista. Levollista.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ethän katsellut sitä pikku juttua, joka oli meidän kesäkodista? Täytyykin kaivella lehdet esiin ja katsoa, mitä tarkoitat...

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Kikka, minäkin tykkään! Mukavaa kesää!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!