sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Kässäyrittäjäksi


Minä ryhdyn taas käsityöyrittäjäksi yhdeksi illaksi. Ensi viikolla on nimittäin luvassa Cafe Latten Kartanon Kesäpäivä.

Kartanon piha on täynnä ihania käsityöläisiä ja tietenkin Leean sisustuspuoti on avoinna. Uusiakin yrittäjiä on mukana!

Minä tyhjennän Kärpässienikaupan varastoa ja luvassa on paljon alennuksia. Tarjolla on muun muassa mattoja, sieniä, viirinauhoja ja tekstitauluja alennettuun hintaan. Tarkoitukseni on pienentää varastoa ja lopetella käsitöiden teko myyntiin. Tulihan sitä tehtyä muutama vuosi. Voisin todeta, että virkkaamalla voi elättää itsensä, jos puolisolla on hyvä tulot, eikä perheellä ole asuntolainaa. Mutta tulipahan kokeiltua! Hih!

Tulkaahan siis tyhjentelemään pöytääni ja moikkaamaan muutenkin! Ja toki saa tulla ihan vain moikkaamaan!

Sale of works in Lifestyle shop Cafe Latte´s yard in Leppävaara on Thursday. Further information here.

12 kommenttia:

 1. Aika aikaansa kutakin, vaan eihän sitä koskaan tiedä jos vaikka vielä joskus :) Käsityöläisyys olisi ihana ammatti, vaan valitettavasti ei kovin kannattavaa Suomessa.Vilkasta kauppapäivää toivottelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odottelen tässä seuraavaksi, että tulee taas inspis tehdä itselle ja omaan kotiin jotain. Aivot kun kääntyivät siihen moodiin, että mitä tekisi myyntiin. Mutta hetken saa koukku olla vaikka ihan lomalla! Ja kiitos toivotuksista, samaa toivon minäkin. Kiva mennä pitkästä aikaa!

   Poista
 2. Niin iloisia ja hauskoja ovat kaikki virkkaamasi jutut. Örkit ja sienet ovat mun lemppareita, vaikkei mulla pieniä lapsia olekaan. Punavalkoinen iso kärpässienesi on joka päivä mukana elämässäni ja hyvä niin. Näinhän se on, aikansa kutakin. Toivottavasti Kartanon Kesäiltaa on tällä kertaa siunattu kauniilla säällä ja sinä ja muut käsityöläiset saatte paljon asiakkaita. Nuppu Home käsityöt eivät tällä kertaa ole mukana tapahtumassa, kun lähdemme samana iltana koko perheen voimin pienelle matkalle Osloon. Yritän alkuillasta ehtiä moikkaamaan sinua ja hankkimaan Tuijalta uuden kauniin mukin rikkoutuneen tilalle. Nähdään ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulehan moikkaamaan pikaisesti, jos ehdit! Ja mukavaa reissua!
   ps. Kaikkea hyvää sinun käsityöläisen urallesi!

   Poista
 3. Voi miten söpöjä juttuja! Varsinkin nuo sienet on ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Nelly, niistä sai Kärpässienikauppa aikanaan nimensä... :)

   Poista
 4. Niin mahdottoman sieviä virkkaustöitä :)

  VastaaPoista
 5. No voih! Mutta todellakin, Suomessa on kyllä tienestit kiven alla tällä alalla, tiedetään.. onneksi muutama tekemäsi juttu ilostuttaa meillä kotona jatkossakin :) Kivaa myyntipäivää anyway! Ja kesäkuuta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija! Ja minä peukuttelen sinun käsityöläisen urallasi täysillä. Ompelemalla pystyy vähän tekemään sarjatuotantoakin, mikä ei oikein virkatessa onnistu. Mukavaa alkukesää!

   Poista
 6. Hyvää myyntitorstaita! Iso päätös sinulla ollut ja varmasti haikea :( . Aurinkoa kesäpäiviin...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin ihania kesäpäiviä teidän perheelle! Haikeutta en tällä hetkellä tunne, sillä voihan tätä hommaa jatkaa joku päivä, jos siltä tuntuu. Nyt odottelen kuitenkin innolla torstai-iltaa! Mukavaa hommaa mukavassa seurassa!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!