keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Hiljainen viikko








Tästä tulikin hiljainen viikko, vaikka pääsiäiseen on vielä matkaa. En uskonut viikonloppuna alkanutta pikku flunssaa, vaan mennä tohotin, ja nyt onkin sitten kunnon flunssa. No, eipä hätää...

Pilkon teekuppiin inkivääriä, ja samaa ainetta löytyy lounaskeitosta korianterin kera. Nämä terveystuotteet ovat lemppareitani.

Oikea käsi kipuilee. Ei olisi pitänyt virkata kahta mattoa peräjälkeen. Mutta kun ne Suomen jääkiekkomatsit olivat niin jännittäviä. Jännitys on helpompi kestää kun puuhailee samalla jotain.

Nautitaan auringosta vaihteeksi! Minä jatkan kirppisviikkoa, ja yritän lepäillä. Miten onkaan niin vaikeaa antaa itselleen lupa lepäillä puolikuntoisena? Olen perusluonteeltani "ahkera", vai olisikohan se sittenkin kasvatuksen tulosta? On niin vaikeaa kölliä sohvalla, vaikka olo on huono, kun näkee kaikki kodin siivottavat paikat.

Mites sinä? Osaatko laiskotella? Osaatko sairastaa?

A peaceful week, even though I hadn`t planned it. I´ve got a flu and it´s so difficult to rest. I´m used to do something useful all the time. What about you?

24 kommenttia:

  1. Tällä erää kaks viikkoa poskionteloita sairastaneena ( juu ja kunnon työntekijähän sairastaa lomaviikollakin! ) voin sanoa, että ei oo helppo olla ja maata ja levätä, kun tietää, että sitä ja tätä ja tota pitäis tehdä. Veto pois eikä jaksa juuri mitään, mutta silti tuntu pahalta olla vaan. Muutosta vielä kuukausi, niin sekin tässä rassaa. Huoh! Maltti on valttia juu, mut miten sitä pystyis ite noudattamaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo lomaviikolla sairastaminen on ihan vihoviimeinen "harrastus", mutta osalla se tuntuu olevan tapana. Tsemppiä! Toivottavasti jo helpottaa...

      Poista
  2. Ihanaa, kun aurinko paistaa. Siitä ollaan saatu nauttia meilläkinpäin tänään. :O)
    Just toivuttiin flunssasta. Sitkeä tauti oli. Toivottavasti paranet pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, jo vähän parempi olo. On muuten paljon helpompi sairastaakin, kun on valoa! Hus harmaus! :)

      Poista
  3. Paranemisia! En minäkään tahdo osata kipeänä levätä. Kokemus on kuitenkin opettanut että hikipäässä rehkimiset jätän väliin kipeänä. On muutaman kerran tullut "kivat" jälkitaudit, kun en ole ottanut iisisti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No minäkin huomasin nyt kyllä, että jumpat olisi pitänyt jättää väliin! Tyhmästä päästä kärsii... :)

      Poista
  4. Paranemista ja nyt vaan kunnon lepoa, muu saa odottaa. Vaikka en mäkään osaa kyllä kipeenä ihan täysin sairastaa, mutta rauhoituttava on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen niin innokas liikkuja, että tuo liikunnan poisjättäminen ja se riittävän pitkään odottele ilman liikuntaa on vaikeaa. Mutta nyt huilitaan! Onneksi olo jo parempi!

      Poista
  5. Äh, se sitten kuitenkin iski päälle. Yritähän nyt kuitenkin välillä vähän huilahtaa niin jaksat sitten virkeänä viikonlopun työkuviosi!
    Paranemisia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se maanantai-illan pilates oli sitten liikaa... Tyhmä minä! Mutta onneksi jo helpottaa. Kun vaan malttaisi nyt olla lähtemättä liian aikaisin "radalle".

      Poista
  6. Paranemista! Kipeänä köllöttelen sohvannurkassa ja katson hyvällä omallatunnolla telkkaria (jos jaksan) sillä silloin siihen on kerrankin aikaa ja mahdollisuus. Puolikuntoisena iskee sitten yleensä täällä myös siivousinto, kun tuntuu että "nuhapöpöjä" on joka nurkassa ja pinnalla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun tekis mieli tehdä kaikkea muuta kuin siivota kotia. Mikrossa asuu mömmöä, jääkaappi on ällö, mutta mä voisin vaan järkkäillä paikkoja nätiksi! Hih! Mutta kyl tää tästä, ja tänään vois jo tehdä jotain oikeaakin...

      Poista
  7. Tutulta kuulostaa, sekä käden kipuilut liiallisesta virkkuu innostuksesta, että tuo sairastamisen vaikeus. No siitä oletkin lukemut blogistani, miten ajauduin auttajan rooliin, vaikka minun piti olla se autettava ja sairaslomalainen, jotta kyllä, pirun vaikeaa on vääntää itsestään virta hiljaisemmalle.

    Toipumisia sinne! Onneksi aurinko näyttää naamaansa ja saa inkiväärinkin hehkumaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun pitäis nyt osata olla itsekäs! Tiedän, että se on vaikeaa, mutta ehkäpä sitä ihminen myös oppii uusia juttuja! Tsemppiä tuhannesti ja iso rutistus!!!

      Poista
  8. Vastaukset
    1. Kiitos, eiköhän tää tästä! Sitten peukut pystyssä, että influenssa kiertää meidän kodin kaukaa...

      Poista
  9. Siis niin samoja tuntoja täällä jaellaan. Ite olin tänään ekaa päivää koko päivän jalkeilla sitten viime tiistain. Yskittää edelleen, Huoh. Käteni tilanne sama kuin sulla. Päätin pitää taukoa kaiken suuren ja tai painavan virkkaamisesta, kipu ei vaan tunnu lähtevän. Kivaa Café Latte päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tule minusta mattojen massavirkkaajaa! :) No, vielä vähän tuntuu, mutta eiköhän tää tästä. ja "pienvirkkaus" ei niin rasita. Kiitos, odotan sunnuntaita jo innolla!

      Poista
  10. Ilmeisesti en osaa, koska ihan sama juttu täällä. olin viikonlopun kuumeessa ja kun se loppui, ajattelin, että okei, tää flunssa oli tässä. Arvaa vaan, tuliko tänään takaisin.. voi rähmä. Hyvä me! Noh, nämä kortit on jaettu ja näillä mennään. Otetaan iisisti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi surku! Mä voin jo paremmin, ja ajattelin oikeasti nyt ottaa iisisti, että olen sunnuntaina "iskussa"!

      Poista
  11. Yritäs vaan levätä! Ketään kun ei ei oikeasti haittaa, jos vähän relaat. Se on myös aina oma juttu osata olla vaan :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pari päivää on nyt mennyt iisisti, ja tänään on selvästi energisempi päivä. Mitäs teille kuuluu? Olet ajatuksissa!

      Poista
  12. Minä olen tosi hyvä laiskottelija, ihan ammattitasolla siinä hommassa. Kipeänä osaan myös sairastaa, tosin en muista milloin olisin viimeksi (kopkop) ollut kipeä, joten sen takia ei ole tarvinnut sohvan perukoilla notkua - ihan muuten vaan notkun. Toivottavasti olosi on jo parempi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen luonteeltani perustouhukas, ja nytkin kun olen vähän energisempi, puuhailen heti jotain. Mutta nyt on järki päässä, ja urheilut jääneet tältä viikolta! Kyl tää tästä! Mukavaa viikonloppua!

      Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!