tiistai 4. helmikuuta 2014

Lettejä ja kakkua







Kuopuksen eskarissa on suuri hitti: myssy, jossa on letit. Meillä tuunattiin isosiskon vanhaan myssyyn letit, ja saatiin myssylle uusi ilme. Ihan samoja lankoja ei ollut enää tallella, mutta noihin letteihin kelpaavat onneksi muutkin langat.

Teinineiti leipoi viikonloppuna Nutella-kakkua. Kakku on muunnelma juustokakusta, ja oli herkkua. Raikasteeksi laitoimme kakun päälle vadelmia pakasteesta. Mukava, nopea tarjoiltava vaikkapa synttäreille.

Mukavaa viikkoa! Puhalletaan harmaa keli pois, ja otetaan tilalle pikkuinen pakkanen ja valo!

My youngiest daughter wanted to have a hat with tails, so we fixed them to an older hat. Easy! Have a lovely week! I´m having a cake that my oldest daughter made.

10 kommenttia:

  1. Ihania nuo "hitit" :) Milloin mitäkin, meillä tyttö kirjoitti syksyllä jokaiseen kaverikirjaan lempivaatteensa olevan sisähaalari(jumpsuit), mitä hänellä ei todellakaan sillä hetkellä vielä ollut :)
    Aion muuten edelleen tilata sulta pikku tipusen ja myös, jos vielä teet niitä kännykkäpusseja, niin yhden sellaisen sitten kun tiedän uuden puhelimen koon! Laitan sitten sähköpostia tulemaan.
    Ja käy-harmaa hus, valo takas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin oli jumpsuit-villitys. Tosin käytetään niitä vieläkin aina silloin tällöin ja joulupukilta toivottiin juuri uusi isompi.

      Laita vaan viestiä, kunhan asia on ajankohtainen!

      Poista
  2. No moi kaverit! Onpa kaunis lautanen. Ja onko siellä vielä noin paljon lunta? Täältä on melkein kaikki lumi jo sulanut, nyyh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo lautanen on Arabian Ali. Tykkään myös. Sain äidiltäni ihan kunnon kahviastiaston. Nuo alimmat kuvat ovat tältä aamulta. Ei se hanki kovin ole ehtinyt laskea, onneksi. Ja nyt ollaan jo pakkasella, jippii!!! Onko vaikeaa olla kylmässä pohjolassa taas?

      Poista
  3. Ompa hauska pipo. Kivasti tuunattu uutta näköä siihen. Aurinkoa ja pikkupakkasta toivottaisiin täälläkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nyt saapui se pikkupakkanen! Sitten vielä se aurinko. Toivotaan...

      Poista
  4. Ah, mikä kakku. Saisko ohjetta? Vaikka vain sitten ihan niinkun varastoon odottamaan...;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä tarkalleen, millä ohjeella neiti tämän teki, mutta haulla "nutella kakku digestive" löytyy!
      Työniloa sulle!

      Poista
  5. Kakku näyttää hyvältä, ja ihanat nuo letit! Minunkin tyttöni tykkäisi varmasti lettipiposta, katsotaan josko sellainen syntyisi täälläkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noihin letteihin saa muuten kivasti upotettua jämälankanöttösiä (ihana sana...)! Mitä värikkäämpi, sen parempi! Tytär tykkäsi, kun oli vähän kiiltelevä lanka mukana...

      Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!