keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Sydän ystävällePikkuneidit halusivat askarrella ystävänpäiväkortteja, joten mehän pystytimme korttipajan keittiön isolle pöydälle. Korttipaja on pyörinyt nyt pöydällä jo useamman päivän, ja tuotantoakin on syntynyt.

Tytöt halusivat tehdä sydänkortteja, joten tein heille pahvimuotin malliksi. Lisäksi tulostin väripapereille "Hyvää ystävänpäivää" -tekstejä, koska aiemmin olen huomannut, että pienemmillä energia kuluu helposti tuohon tekstien kirjoitteluun.

Molemmat osasivat hienosti tikutella neulalla lankaa koristeeksi, vaikka tokaluokkalainen olikin hieman tyytymätön omaan jälkeensä.

Askartelu lähti tietenkin omille uomilleen, ja korttien lomassa syntyi hieno nukke, leijoja ja vaikka mitä muuta kivaa. Jokohan tänään siivoamme pöydän?

We made some Valentine´s cards with the girls! Our table is still full of  papers, pencils, Washi tapes and all...

8 kommenttia:

 1. Ihania kortteja! Kiitos muuten muistutuksesta, meinasin kokonaan unohtaa ystävänpäivän. On ilmeisesti liikaa ajatuksia päässä :D

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Minusta oli kiva seurailla, miten lapset jo keksivät itse juttuja... Ja osasivat toteuttaakin!

   Poista
 3. Jee, korttipaja! Ja kuinka hienoja kortteja! Kätevää olisi suuri pöytä missä voisi olla aina levällään keskeneräisiä projekteja. Keittiönpöydästä on silti moneksi ja jotenkin just keittiössä on niin parasta tehdä kaikkea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen tottunut siihen, että keittiön pöydältä raivataan aina kaikki projektit syömisen tieltä. Mutta olisihan sellainen askartelutila aika luksusta... :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä olivat tällaisia pikaisella mietinnällä toteutettuja. Isommatkin innostuivat viime tipassa.

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!