tiistai 3. syyskuuta 2013

Arvontaa pukkaa!


Pian joku onnellinen pääsee suunnittelemaan omaan älypuhelimeensa, läppäriinsä tai iPadiinsa uudet, persoonalliset kuoret!

Case App lahjoittaa yhdelle lukijalleni uudet kuoret itsesuunnitellusta kuvasta. Käypä kurkkaamassa täältä, miten homma toimii.

Jätä kommenttisi 9.9. klo 9 mennessä. Haluaisin kuulla kommenteissanne, mitä haluaisitte lukea täällä apinalandiassa. Jokainen kommentoija osallistuu yhdellä arvalla!

Onnea matkaan!

Now you can win a new custom skin to your mobile, laptop or iPad. Take a look at Case App how it works and leave a comment to apinalandia by 9.9. Good luck!

11 kommenttia:

 1. Apinalandiaa luen juuri sellaisena kuin se onkin: käsitöiden ja arjen kuvaajana. Elämä ja luominen on kiinnostavaa. Niin ja arvonnat ;-)

  VastaaPoista
 2. Pidän kaikista jutuista, jopa käsityö, vaikka en itse osaa mitään puikoilla tehdäkkään, mutta noita sun tekeleitä on kiva ihastella!

  Hanna(-Maija)

  VastaaPoista
 3. Ihana blogi. Minulle mieleisiä ovat tuunaus- ja käsityöprojektit.

  VastaaPoista
 4. Ensiksikin, kiitos ihanasta laventelin tuoksuisesta kirjeestä. Menee taatusti Vehkosuolle tuomaan tuoksua.

  Blogi on minulle kuin tuttu ystävä, käyn lukemassa kuulumisia säännöllisesti ja luen mielelläni kaikesta vaihtelevasti. Se tuntuu aidoimmalta, kun kirjoitat omista arkisista asioista.

  VastaaPoista
 5. Jatka vaan samaan malliin. Sisustusta ja käsitöistä ja kirppistelyä.

  VastaaPoista
 6. Samaan malliin vaan :) Ja mukaan arvontaan.
  khp(at)luukku.com

  VastaaPoista
 7. Pakko osallistua! :)
  Mä haluan lukea juuri niitä teidän porukan arjen juttuja, sekä DIY, sisustus ja ruoka.. ja ne käsityöt. Just sitä mitä sä usein kirjoitatkin. Luen kaikki postauksesi (ainakin jossainvaiheessa...) ILOA!

  VastaaPoista
 8. Tykkäisin lukea erilaisia askartelu- ja käsityöjuttuja. :)

  VastaaPoista
 9. Joku kiva virkkausohje aina silloin tällöin piristää päivää! Tykkään siun blogista hiimuusti vaikka aika harvoin kommentoin :) Mukana arvonnassa toki, jospa tuohon Samsungiin uudet kuoret saisi <3

  VastaaPoista
 10. Ehdinpä osallistumaan vielä. Olin, etten VOI osallistua, koska itsellä "antiikki" ei äly-puhelin. Vaan K alkoikin puhua uusista kuorista omaansa, niiiin kokeilenpa onneani. Ja jatka samalla linjalla blogissa - tykkään kuvistasi ja teksteistäsi! :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!