keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Viikon varrelta
Kaupunkiviikkoon on taas mahtunut arkea ja juhlaa. Ratsastelua, lintsittelyä, synttäreitä ja pihahommia. Muuttouutisia ja hääkutsuja. Surua ja iloa.

Näiden kuvien myötä toivottelen leppoisaa juhannusta!

ps. Pojun synttäreillä oltiin muuten vesisotasilla. Kaikilla oli vesipyssyt ja pihalla sangoissa vettä. Nauru raikui ja juhlat menivät jatkoajalle...

Our city week has been busy. Riding, amusement park, birthday party and garden work. Sadness and joy.
I wish you all the very best midsummer time!

4 kommenttia:

 1. Ihanaa juhannusta!

  Pakko kommentoida alla olevaan, etta juu on meilla tv, kaksikin ja ikivanha vhs:kin loytyy. On netti ja tabletit mukana. Mutta silti lapset sentaan paaasiassa viihtyy ulkona, tosin riippuu vahan paivasta. Jatkossa voi toki tulla ongelmia, mutta sitten katsotaan mita tehdaan, turha murehtia etukateen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä nyt se pidempi oleskelu edessä, joten saa nähdä kuinka viihdytään. Kelistähän se on paljolti kiinni. Ja jos satelee monta päivää, ajellaan kaupunkiin, kun ei tuota matkaa ole kovasti.
   Mukavaa jussia teidän mökille! =)

   Poista
  2. Kiitos!

   Pitaisi ehka viela todeta, ettei meilla ihan noin vain pelailla, silla normaalisti arkena ei pelata eika katsella tvta. Viikonloppuisin saa pelata, jos on peliaikaa, jota kerataan lukemalla tai kirjoittamalla. Nyt lomalla saa pelata, jos on peliaikaa, muttei liikoja silloinkaan :-)

   Poista
 2. Me haaveillaan kesämökistä, mutta just miehelle sanoin, että taitaa olla aika huono hetki hankkia. Isompi pojista täytti juuri 11v. Kohta alkaa olemaan omat halut ja menot.. ja taistelut. Haluaa jäädä kaupunkiin ja järkkää varmaan bileet ku ollaan poissa:) Mutta silti on mökkihimo:) En usko, että meillä tulis ikävä pelikoneita jne. mutta tää futis ja kaikki pitää kaupungissa... mutta hyvää lomareissua! Uskon että se menee hyvin:)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!