tiistai 18. kesäkuuta 2013

Rakennusapteekissa


Taas on se aika vuodesta, kun minulla on suuri tarve asua vanhassa talossa. Nimenomaan ympärivuotisesti. Kesäkodissa saan tyydytettyä tätä tarvetta kesän aikana, mutta mutta...

Viime viikonloppuna kiertelimme kesäkodin ympäristössä ja kävimme mm. Rakennusapteekissa Pinjaisissa. Kaunista, ihanaa. Kaikkia vanhoja yksityiskohtia. Tai ainakin vanhalla mallilla tehtyjä.

Kiva retkikohde! Lapsetkin tykkäsivät! Ja minä yritän pärjätä...

I love old houses, and I would like to live in one. Feel like summer house is not enough... 
Last weekend we visited Rakennusapteekki, Byggnadsapotek, which sells stuff for people renovating old houses. Like we were ten years ago...

12 kommenttia:

 1. Onhan hauska apteekki :)
  Tuntuu, että tänne blogistaniaan tultuani on halu vanhan talon tunnelmaan vaan kasvanut. En sitä ennen tajunnutkaan. Tahtois lautalattiat, ruutuikkunat ja hirsiseinät - isot omppupuut, ryteikköpuutarhan, josta raivata aarteet esiin....
  No. Sie nauti elostasi kesäkodilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, blogien kautta kyllä välittyy tunnelmia... Vanhat talot ovat tällä hetkellä aika trendikkäitä, ja senpä takia niitä ei olekaan myynnissä "tällä suunnalla" enää kauhian paljon... Tai sitten maksaa.
   Mutta minä lupaan nauttia kesästä kunnon vanhassa talossa!

   Poista
 2. Sama juttu. Yritän selittää itselleni, että aika ei riittäisi millään kahden vanhan paikan ylläpitoon, muttamutta... ainahan sitä voi haaveilla ! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, teette eka sen yhden jollekin mallille ja sitten toista perään! Meillä se eka alkaa olla kunnossa, joten nyt olisi intoa... Mutta haaveillaan vaan ja nautitaan kesästä!

   Poista
 3. Ihana tuo kaakeliuuni! Unelmahan se ois kunnostaa vanhaa, mutta aikaa ei olis riittävästi. Ja etenkin mun hermoilla olis rasittavaa asua keskeneräisessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhan talon kunnostus on myös tietynlainen elämäntapakysymys. Aikataulut täytyy rytmittää pitkän rempan mukaan. Mutta toistaiseksi täällä vaan haaveillaan...

   Poista
 4. Me taisteltiin melkein 10 vuotta kahta vanhaa taloa vastaan ja viimeiseksi asuttiin upouudessa ja linjakkaassa. Nyt vanhoja taloja on kaksi ja me ollaan tultu KOTIin.

  VastaaPoista
 5. Rakennusapteeekkiin käypi tieni...ihanan näköinen paikka. Haastattelen sua lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne vaan kurkkimaan ja mallia katselemaan koko perheen voimiin. Liikkeen vieressä on näyttelytila, josta osa näistä kuvista.

   Poista
 6. Kiva tuo hiukan erilainen apteekki ja ihanat kesäkotitunnelmat, kesä on ihana, nautitaa, oikein mukavaa juhannuksen aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa juhannuksen aikaa! Peukut pystyssä, että kelit pysyvät nätteinä!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!