keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Vaunuleluja
Viime viikkoina olen toiminut tuotekehittämönä. Työn alla on ollut virkattuja vaunuleluja.

Örkkejä on ostettu aiemminkin vaunuihin, tosin se oikea klipsutin on vielä puuttunut, ja yhteen pinguun tein lisätilauksena kiinnityssysteemin jo viime vuonna.

Voiko vauva tuijotella mököttävää örkkiä? Minä testailin tällä kertaa hymynaamoja, mutta hieman ne näyttävät pliisuilta, vai mitä? Kukkasiin kokeilin myös erilaisia ilmeitä. Musta-valkoinen olisi varmaan paras vauvan katseluun, mutta pitäähän noita katsella vanhempienkin, joten vauvaväreillä mennään.

Mitäs muuta? Pistäkääpä pinoon kehitysehdotuksia?

I´ve crocheted some decoration for the baby carriage. Which one do you like?

14 kommenttia:

 1. Keskikuvan helistimet näyttää just niin ihanilta, joita olisi kiva kiinnittää omiin vaunuihinkin. Mutta kun se vauva-aika ehti mennä jo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäin miettimään, että pitäisikö tuonne laittaa jotain helisevää sisälle? Herättääkö se vauvan, jos kärryttelee vauvan nukkuessa? Hmm.

   Poista
 2. Tykkään noista hymynaamoista, tosin liekö syynä osittain se, että tykkään noihin omiin pallukoihinikin aina virkata tuon piparireunan... ;O)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen yksinkertaisen ystävä ja harvemmin teen pitsireunoja. =)

   Poista
 3. Niiin söpöjä!! Harmi että meilläkin tuo vaunuaika alkaa olla loppusuoralla..! Mitäs muuta sitä sitten vois kehitellä... vauva-aiheisiin jos mennään, niin helistimiä? (Ja jos teet varrellisia, niin tee jämäkkä varsi :D Nimim. tein liian lörpön!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusia hahmoja lähinnä mietin näihin roikkuvaisiin...

   Poista
 4. Hei mistä sä oot löytänyt noita klipsuja? Oon nimittäin pyyhepidikkeitä varten kauheasti etsinyt... Ei ole vaan sattunut silmiin. Kivoja aurinkoja, tulee mieleen ne retroiset hymynaamat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esittelen lähipäivinä ihanan pienen nettikaupan, josta näitäkin klipsuja saa! =)

   Poista
 5. ootko ihan omasta päästä tuon ohjeeen noihin leluihin, vai oisko jossai ohjetta??? Aivan tosi söpöjä!! <3

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!