tiistai 8. tammikuuta 2013

Lisää rojuterapiaa

On se muuten kumma, kun aloittaa rojuterapian tavaroista, löytää pian itsensä suorittamasta myös päänsisäistä siivousta! Eiköhän sekin ole välillä ihan tarpeen!

Muutama konkreettinen homma on taas tullut tehtyä. Päätin, että hoidan kotona lojuvat, korjattavat vaatepinot. Ja jos pino ei hoidu, turha säilöä rikkinäisiä vaatteita, vaan ne joutavat kiertoon. Sama pätee rikkinäisiin esineisiin ja huonekaluihin. Eivät ne itsekseen korjaannu!

Toinen pieni, mutta merkittävä teko on se, että karsin kaapeista ompelukoneelle järkevän paikan. Ompelukone on seilannut viimeiset kaksi vuotta ympäri taloa, viimeisimmän vuoden olohuoneessa ruokapöydän vieressä. Nyt sillä on järkevä paikka! Tällaisia kodittomia esineitä meiltä löytyy enemmänkin, mutta tämä ompelukone on ärsyttänyt minua eniten. Nyt siirryn sitten muihin kodittomiin...

Päänsisäisen siivouksen keskellä askartelin pikkuruisia viirinauhoja keväisemmissä sävyissä. Minua nämä keväiset sävyt miellyttävät jo kovasti, mutta ihan vielä en niitä kotiini levittele. Nautitaan nyt ensin talvesta ja uudesta lumesta hetki!

More organizing at home. Makes me feel good.
After that it was nice to do some paper crafting in spring colors!
We also have some new snow here in Finland, so let´s enjoy it!

9 kommenttia:

 1. Voi mä niin rakastan kaikkia kevätsävyjä. On se kumma kun se iskee välittömästi, kun saa joulutavarat piiloon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään ostin ekat tulppaanit, ja samantien tekee riisua kaikki valosarjat pois! Ihanaa! Kohta se aurinko paistaa pidempään!

   Poista
 2. Minä aloitin eilen ihan saman projektin, nimittäin rikkinäisten vaatteiden korjaamisen. Iso korillinen oli päässyt kertymään korjattavia sukkahousuja, legginsejä, neuletakkeja, vaikka mitä! Osa lasten vaatteista oli jo ehtinyt jäädä pieniksi! EI noita ihan hetkessä paikkaile, mutta tämän viikon aikana...Parsiminen on se tylsin osuus, odotan että pääsen virkkaamaan kivoja paikkoja polviin ja reikien kohdille :)Ai että miten ihania värejä viirinauhoissa, ei mene enää kauan, kun niitä saa jo ripustella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neljän lapsen kanssa tuota korjattavaa tulee jatkuvasti. Trikoovaatteisiin tulee nykyisin tosi helposti sellaisia ihan pieniä reikiä. Ja paikattavia sukkia riittää!

   Poista
 3. Kuulostaa oikeinkin fengshuilta.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jotenkin vierastan fengshuista puhumista ja harrastan kansanomaisesti vaan rojuterapiaa! =)

   Poista
 4. Rojuterapia on muuten just se, mitä meidän koti (ja minä!) kaipaa juuri nyt :) Kiitos siis vinkistä, ehkäpä tästä inspiroidun itsekin toimeen. Ja niin ihania nuo viirinauhojen kuosit, tulee kyllä niin kevätfiilis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. p.s. ihastuttava blogi! :)

   Poista
  2. Lämmin kiitos! Ajattelinkin hieman tsempata teitä muitakin, ja samalla oma into raivaukselle on säilynyt! Siispä toimeen siellä ja täällä! =)

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!