tiistai 27. marraskuuta 2012

Vessapaperirullista






Aloitimme kuopuksen kanssa vessapaperirullien maalauksen viime viikolla, kun neiti vietti toipilaspäivää kovan yskän takia. Virtaa riitti hyvin askarteluun ja akryylimaalilla maalaus oli mieluisaa puuhaa molemmille. Isosisko maalasi omat rullansa tietenkin heti koulun jälkeen!

Viikonloppuna jatkoimme hommaa ja teimme tontut loppuun. Yksi on kuulemma kissatonttu ja toisesta tuli lehmä. Mutta ilmeet ovat mainioita.

Tein myssyä varten valmiin mallin ja autoin myssyjen liimauksessa. Muuten neidit suoriutuivat hommasta ihan itse! Ja lisää on tulossa...

ps. Kurkatkaapa myös täältä, mitä muuta hauskaa vessapaperirullista voi tehdä! Hauska blogi!

Some crafting of toilet paper rolls with the kids. Acryl paint and crafting paper. Nice and easy!
Take a look at this too!

10 kommenttia:

  1. Vallan lystikkäitä tonttuja! Yritin etsiä kuvista lehmätonttua, mutta en bongannut :D Rullista on kyllä moneksi, mekin niitä täällä aina säästellään, vaikkei kohdetta oliskaan heti tiedossa.

    Mukava postaus myös tuo edellinen. Sain samaisen haasteen Päiviltä, ja itsekin huomasin, että tärkeimmät haaveeni ovat toteutuneet. No, jotain toteutumattakin, mutta olisin aivan tyytyväinen, jos aika pysähtyis just tähän hetkeen.

    Jatketaan mukavia puuhailuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se lehmä on tuo eka kuvan eka tonttu. Pikkuneidin mielestä... Kyllä minä ajattelin vielä haaveilla hieman lisää. Postailepas sinäkin!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos. Lapset ovat innoissaan tekemässä lisää. Jospa vaikka mummolaan tuliaisiksi!

      Poista
  3. IHANIA! Loistava idea, kun kaapit pursuaakin tyhjiä rullia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän 6-henkisessä taloudessa noita rullia tulee aikamoista vauhtia. Tosin mun mielestä ne ovat nykyisin vähän leprumpia kuin aikaisemmin. Muistankohan vaan väärin?

      Poista
  4. Onpa ne hauskoja, oikeita päivän piristäjiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piristävät harmaata päivää täälläkin, esillä. Muuten en ole laittamassa vielä jouluisia juttuja esille pitkään aikaan, mutta nämä saavat kyllä olla! Paljon ei muuta tarvitsekaan!

      Poista
  5. Suloinen tonttumetsä. Minä askartelin tänään origamitähden. Se oli aikamoinen saavutus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin katselin esikoisen kanssa yksiä taiteltuja tähtiä ja ajateltiin kokeilla. Saas nähdä kuinka täällä sujuu... =)

      Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!