lauantai 17. marraskuuta 2012

Talkootyötä ja aurinkoa


Tälle viikolle on sattunut kouluun liittyviä tilaisuuksia ihan urakalla. Kaikkiin on liittynyt talkootyötä. Huh! Tänään oli lapsilla vielä koulupäivä, jonne koko perhe "pääsi" osallistumaan.

Ihmettelen sitä, miten ihmiset tekevät talkootyöstä hidasta ja vaikeaa. Yksinkertaisia asioita väännetään monimutkaisesti ja viestejä lähetellään pienistäkin asioista isolle joukolle. Kukaan ei ole asioista vastuussa, eikä siis myöskään pomona, joten perinteinen delegointi puuttuu. Mutta ehkäpä se on talkootyön perusluonne... Vai onko?

No, nämä sessiot ovat takana ja ryhmähenkeä kohotettu! Lapset tietenkin tykkäsivät, joten ehkäpä se on tärkeintä!

Täällä kotosalla vietetään leppoisaa viikonloppua ilman suurempia ohjelmia.

Talvivalo – ihana uusi Bungalowin tähti – odottaa vielä ripustusfiilistä. Ei pätkääkään sellainen fiilis, että ensimmäinen adventti lähestyy! Kynttilät toki palavat...

Lunta ja pakkasta olisi ykköstoiveena, mutta niitä odotellessa toivon leppoisia juoksukelejä ilman megasateita ja harmautta. Onhan tuo aurinkokin onneksi paistellut!

Mukavaa viikonlopun jatkoa! Take it easy and relax!

We´ve had a week full of voluntary work for the school classes. I´m happy that it´s over for a while.
It´s very warm here in Southern Finland. No snow and very warm. I´m waiting for a wintery weather but very happy that the sun has been shining!
Have a nice weekend you all!

4 kommenttia:

 1. Hmm, luulisi kyllä, että olisi helpompaa kaikkien kannalta talkoilla, jos jollain olisi narut käsissä. Vaan hieno homma, että saitte sessionne vedettyä :)
  ... täällä on ompelus käynnissä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs sulla nyt on työn alla? Jotain uutta olohuoneeseen vai?

   Poista
 2. Talkoot ovat hauskoja, kunhan vain joku johtaa hommaa. Kollektiivinen vastuu ei ole kenenkään vastuu. Yhdessä tekeminen on kuitenkin aina hauskaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, eikä varmaan ole reilua olettaa, että vapaaehtoistyössä olisi joka alan ammattilaisia... Minunkin ärtymykseni on jo laantunut! =)

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!