sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Vain elämää
Meillä on vietetty rauhallista viikonloppua. Kynttilät ovat palaneet, on hörpitty glögiä ja puuhailtu kaikenlaista pientä kivaa yhdessä ja erikseen. Valoja on ilmestynyt ja pari pientä kuustakin kannettu sisään. Sellaisia talvisia juttuja.

Viikonloppuna on myös katseltu Liviltä Vain elämää -sarjan maratonlähetyksiä. Koko perheen voimin. Mainio sarja. Pääsimme varsinaisissa lähetyksissä mukaan loppuvaiheissa, joten oli ihana huomata tämä pikainen uusinta.

Pienimmät miettivät Kaija Koon emännöidessä, että olikos se "Kaunis, riepas, onnellinen" sittenkin "Kaunis, riekas, onnellinen". Äskettäin saunassa pienin sitten päätti, että se oli "Kaunis, reipas, onnellinen"! Sopii mulle ja varmaan myös Kaijalle!

Apinamies houkutteli minua tänä viikonloppuna lunastamaan toukokuussa saamani synttärilähjakortin, siis lipun ennalta määräämättömään Jukka Pojan konserttiin valitsemani ystävän seurassa. Jukka Poika olisi konsertoinut tänä viikonloppuna Tavalla, mutta tämä apinarouva valitsi kuitenkin koti-illat! Ei iske Hesan keskustaan asti lähtö ja ravintolailta aamuyölle.

Tämä onkin vastaus numero yksi Uskola-blogin Päivin heittämään haasteeseen haaveistani. Haaveilen arkisesta elämästä perheeni kanssa. Toivon terveyttä ja rakkautta lähimmäisilleni. Ei suuria lottovoittoja, ei pilvilinnoja...

Jatkan haaveilua myöhemmin...

Just an ordinary weekend. Candle light, mulled wine and handicraft together with the kids and alone. That´s the way I love it. My dream of a happy life. That´s what Päivi from Uskola asked me to tell about....

11 kommenttia:

 1. Me katsottiin joka jakso tosta ohjelmasta ja paruttiin miehen kans,liikkistä:)Harmitti niin kun vika jakso tuli perjantaina.
  Mun ihana ystävä kutsui meidät Viherlaaksoon yökylään.Olivat tehneet ruokaa meille ja vei meidät ja miehensä yllätykseksi Jukka Pojan konserttiin Tavastialle.Kaikilla kolmella synttärit ens kuussa oli ihan mahtava lahja.Me lähdettiin taxilla kotio jo puolkahdentoista maissa.Tänään ollu vähän heikko happi;)Mut ihana oli Jukka Poika♥

  VastaaPoista
 2. Piti vielä sanoa et aika kivaa joskus olla yötä pois kotoa.Kauhee ikävä oli jo lapsia.Muhun ei oikeen enää iske noi baarissa notkumiset.Musta on tullu ihan mummo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ajattelin lunastaa tuon lahjakorttini vaikka kesäfestareilla tai jossain mukavammassa paikassa kuin ravintolassa... Vielä ehtii!

   Teillä onkin ollut erilainen viikonloppu! Yes!

   Poista
 3. Kotona on kiva olla. Ei minuakaan huvita enää baareissa notkuminen. Joskus nuorena se oli kivaa. Nyt lämmittää mieluummin saunan ja käpertyy vaikka sohvalle. Tai lukee blogeja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin. Bändit alkavat soittaa niin myöhään, että meikä nukahtaa jo ennen soiton alkua! =)

   Poista
 4. Hyvät haaveet sinulla, peesaan. Tuo riittää hyvin. Minä kaipaan välillä baariin, mutta enimmäkseen on vaan kiva olla kotona. Ja nykyään baari-illan jälkeen toipuminen kestää niin kauan, että senkin takia on ainakin viisaampaa pysytellä kotona.

  VastaaPoista
 5. Reipas kuulostaa minustakin hyvältä :) Ihania haaveita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En olisi jaksanut ruveta selittämään "rietas"-sanan merkitystä. Onneksi ei tarvinnut edes... =)

   Poista
 6. Meillä 6- ja 8-vuotiaat laulaa sitä Kaunis, viekas, onnellinen enkä ala korjaamaan virhettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä sanoitus teilläkin. Kaikkea ei tarvitse selittää... =)

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!