keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Ranteenlämmittimiä
Joko teitä kyllästyttää tämä käsitöiden esittely? Minä mieluusti esittelisin kaikkia uusia idiksiä, mutta nyt on työn alla ollut vanhojen mallien varastoon tekoa. Loppuvuodesta on edessä ainakin kahdet myyjäiset, joten aloittelen jo nyt. Kartanon joulutori pidetään 1.12. Leppävaaran kartanon mailla ja oma joulutorimme Latokasken asukaspuistossa 9.12. Merkatkaahan kalentereihin!

Näitä ranteenlämmittimiä virkkailin jokunen viikko sitten koukku kuumana, mutta tuo viimeistely jäi odottamaan inspistä. Inspiksen hain väkisin eilen ja ompelin kukkasia ja nappeja koristeiksi. Jotenkin tuo nappien ompelu oli se tuskaisin osa, hah!

Ulkona ropisee vettä reippaasti ja minä odottelen illan Pomp de Lux -vaatekutsuja ja hyvää seuraa! Pientä vaihtelua arkiseen viikkoon! Voikaa hyvin! Näin muuten unta liloista Hai-saappaista ja kirkkaanvihreästä sadetakista!

I made these wrist warmers a couple of weeks ago. I somehow lost the inspiration when they were almost ready. Yesterday I forced myself to finish them with flowers and buttons. How can it be so difficult to sew some buttons?

10 kommenttia:

 1. Asiaa! Ostan sinulta markkinoilta välittömästi tuollaiset ihkut lämmittimet kukkasilla: ;)

  Kässäpostauksiin ei kait kukaan voi koskaan kyllästyä!?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitten vaan toivevärejä esittämään!

   Poista
 2. Onpa lämpimännäköisiä! .. ja kässäpostauksia ei koskaan ole miulle liikaa. Ainut, että niiden seurauksen to do-lista pitenee :)
  Tuli unestasi mieleen, että täällä "vaikea" päätös tulossa, minkäväriset saappaat ostais seuraavaksi. Punaiset iskin oksaan sienimetsässä :( ja jotain värikästä haluan. Lilat ei olis yhtään hassummat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla olis kans Hai-saapas-kuume... Varmaan ne lilat olis ykköset, jos vaan sellaiset löytyis!

   Poista
 3. Hei pitkästä aikaa! On ollut kiva seurata käsitöitäsi ja nämä lämmittimet ovat muuten aivan ihania!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heissan ja kiva kuulla pitkästä aikaa. Tulenkin vastavierailulle samantien! =)

   Poista
 4. Kauniita ja hyödyllisiä lämmittimiä, niitä tarvitaan ihan just :) Minulla on joulutuotteet vielä päässä, pitäisi ryhtyä tuumasta toimeen. Mr Järki toi minulle eilen Saksasta joululehden, siellä niitä löytyy jo lehtihyllystä. Viikot vierivät uskomattoman nopeasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulu ja tonttuiset ajatukset tuntuvat vielä kaukaisilta, mutta eiköhän tässä pikkuhiljaa mieli käänny niihinkin touhuihin!

   Poista
 5. No ei kyllästytä! Nää on niin ihania. Ja kiva idea laittaa noita nappeja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! =) Napit on mun mielestä niin hauskoja, että niitä vois ripotella koristeeksi sinne tänne. Kun vaan jaksais ommella!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!