torstai 6. syyskuuta 2012

Huutokaupan metsästäjänä


Tiedättekö telkussa pyörivän sarjan Huutokaupan metsästäjät? Jos ette, lukekaa tästä lisää. Sarjassa huutokaupataan hylättyjä varastoja, ja kisataan kuka tienaa eniten tavaroiden realisoinnilla. Varastoja ei pääse etukäteen tutkimaan oviaukkoa pidemmälle.

Meillä tykätään sarjasta ja tässä yhtenä päivänä meillä leikittiin tätä sarjaa. Apinamies kantoi kuistille kaksi isoa säkillistä vanhaa roinaa, ja siinä sitten metsästeltiin aarteita.

Säkeistä löytyi pikkuaarteita, yksi minun mielestäni isompi aarre ja sen lisäksi paljon törkyä. Näinhän se menee tuossa alkuperäisessä sarjassakin!

No, tämä iso aarre on kangas, alkuperäisessä kassissaan. Kangas on Marjatta Metsovaaran suunnittelema retroihanuus. Mallia en ole vielä löytänyt, mutta ehkäpä se jostakin löytyy. Ajattelin tämän ihan pöytäliinaksi. Tuo Metsovaara Oy:n kassikin on hieno!

Pienempiä aarteita ovat vaatteista irrottamani napit. Ihania helmiäisnappeja! Näillekin on käyttötarkoitus jo mietittynä. Nappeja ei muuten koskaan voi olla liikaa varastoissa!

Mukavaa helleviikon jatkoa! Meillä juhlitaan pienintä...

I found some old beauties a little time ago. This old retro fabric is designed by Marjatta Metsovaara. I like the pattern! The buttons are from old clothes. I already know what to do with them!

13 kommenttia:

 1. Apua, ihana löytö tuo kangas! Mistä ihmeestä se mies nää aartet löysikin??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja onnittelut pienimmälle! :)

   Poista
  2. Kiitos! Aarteet kävelivät vastaan erään vinttikomeron "pakkotyhjennyksen" myötä! Hyvässä säilössä olivat olleet vuosikymmeniä!

   Poista
 2. Jee, mikä meno! Ohjelma on jäänyt katsastamatta, mutta täytyypä tutustua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa ohjelmassa on hyvä fiilis! Ollaan ihan koukussa koko perhe!

   Poista
 3. Vitsit, anoppi on työskennellyt Metsovaaralle monta vuotta... mutta ihan lähiaikoina ei olla näkemässä, olisin voinut näyttää kuvaa hänelle. Mutta pidän asian mielessä, jos et saa asiaa selville ennen sitä.

  Söpöjä nappeja !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva, jos joskus ehdot kysäistä! Mulla ei ole tullut tämä kuosi netissä vastaan!

   Poista
 4. Meilläkin seurataan sitä sarjaa tiivisti; se olisi mulle ihan unelma "ammatti"!

  Tosi kivoja ylläreitä löytyi säkeistä!

  Meillä mamma (mun mummo) on ollut vuosi kymmeniä innokas huutokaupoissa kävijä (tosin viime aikoina ei ole "ehtinyt" kuulemma käymään) ja muistan lapsuudesta miten kiva oli tonkia "tusina säkkejä"...

  Terkuin
  Hanna(-Maija)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on sit vähän niinkuin geeneissä tuo kirppisten penkominen! =) Olisikin mielenkiintoinen ammatti tuo huutokauppailu!

   Poista
 5. Onhan löytö taas! Kantaispa meijänkin joskus tuommosia säkkejä kotiin :)
  Tuo ohjelma on mennyt ihan ohi, mutta pitääpä katsoa. VAikuttaa kiinnostavalle.
  Mukavia synttäreitä pienimmälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näkisitpä mitä aarteita apinamies valkkasi itselleen säkeistä! =)

   Poista
 6. Tuo onkin hyvä idea, tuota pitää leikkiä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomesta taitavat puuttua sellaiset isot vuokravarastoalueet, että oikeasti pääsisi tuota sarjaa toteuttamaan. Täytyy siis keksiä suomalainen vastine! Mieluummin sellaista katselen kuin kaiken maailman talenteja...

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!