torstai 27. syyskuuta 2012

Liitutaulumaalilla...

before...


Kyllästyin törkyiseen jääkaapin oveen, joka oli täynnä lukujärjestyksiä ja muita lippusia. Maalasin jääkaapin sivuseinän liitutaulumaalilla ja kirjoittelin isompien koululaisten lukujärjestykset tähän seinään. Niiden alle kiinnitin vielä muutaman pyykkipojan, joihin pääsevät synttärikutsut ja muut tärkeämmät paperit. Nyt niissä ilostuttavat Kanelikaupan Hanna-Riikan ihanat kortit.

Samalla pensselöinnillä maalasin vielä muutamat kirppiskehykset ja leimailin tekstin niihin. Heppatyttö saa nyt valita, kumman vie heppahöperölle ystävälleen...

Mitäs muuten sinun jääkaapin ovessasi on kiinni?

I´ve got a new blackboard. Fed up with fridge door that´s been full of all kinds of papers. Now the timetables and invitations have a new nicer place!

28 kommenttia:

 1. Meidän jääkaapissa on minun tekemä kyltti "Ilmoitusten kiinnittämien kielletty" ja silti siinä roikkuu vaikka kuinka monta rumaa paperia.

  Tuo ratkaisusi on hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska idea! Mä voisin tehdä sellaisen meille varmistaakseni että tuo jääkaapin ovi pysyy puhtaana.

   Poista
 2. Ei mitään kun on integroitu :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä integroidussa eivät pysy kiinni edes lasten Petshopit! Kurjaa...

   Poista
 3. Oi jösses, että tulikin kiva! Aloin heti suunnitella, että jos maalaiskin jääkaapin+pakastimen ovet liitutaulumaalilla? Tois vähän särmää keittiöön, kun ovat kuitenkin ihan nokuja 90-luvun lopun vehkeitä..?

  Ja meijän jääkaappihan on aika paljon samanlainen, kuin tuo sun "before"-kuva.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätäpä miehesi ja maalaa tuosta vaan joku päivä! =)

   Poista
 4. Mä en myöskään tykkää siitä, että jääkaapin ovi on täynnä lippulappusia. Meillä on kodarissa lämminvesivaraaja ja siellä on lukkarit ja muut lippuset. Mutta tuo sun innovaatio on kyllä loistava! Vähemmän paperia ja vähemmän sikinsokin riippuvia lappuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katselinkin sun "siivous-pyykkipostauksessa", että onpas kätevä laittaa kodariin nuo pakolliset!

   Poista
 5. Meillä on rumia ja turhia lippulappuja (vanhin vuodelta 2007), muutamia sekalaisia magneetteja, Juniorin koulukuva-magneetti kolmelta vuodelta (jos kerta on niin miksiköhän vain hänen?) ja iso kasa jääkaappikirjaimia/-sanoja (jotka mun mielestä on rumia ja nykyisin meillä ihan turhia kun lapset on jo isoja ja osaa hyvin lukea + kirjoittaa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo koulukuvamagneetit on kyllä vihoviimeinen keksintö! Onneksi kukaan meidän lapsista ei vaatinut sellaista tänä syksynä!

   Poista
 6. Meillä ei ole mitään. Smeg on valmiiksi musta ja sitä ei voi "peitellä". Mutta pakko myöntää että keittiön kaapin ovessa roikkuva kalenteri + ns. pussukka ei ole kovin toimiva. Phuuuh.. Ihanat on ne (ruotsalaiset?!?) pysyvät kalenterit... Jonne voi kirjoittaa tussilla ja pyyhkiä.. en osaa nyt selittää. Hyvää viikonloppua, eiks nyt voi jo toivottaa? Kipaisee töihin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi sulla on Smeg... (näetkö että olen ihan vihreänä...)

   Taidan tietää mitä kalenteria tarkoitat!

   Poista
 7. Tosi hyvä idea! Ainoa harmi, että lapset 4v. ja 2kk ei ole vielä koulussa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No harrastusaikatauluja sitten! Sitä paitsi lapset tykkää piirrellä ihan omiaankin!

   Poista
 8. Hyvä idea! Meillä on jääkaappi piilossa puisen oven takana.. muutama muistilappu siinä taitaa olla ja pari korttia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jääkaappi voisikin hyvin olla piilossa. Ei ole mikään kaunis esine, jollei sitten omista Smegiä tai vastaavaa...

   Poista
 9. Näyttääpä hyvälle! Kivat myös nuo pyykkipojat tuossa alhaalla. Tätä voisinkin mallata mein eteisen peilikaapin sivuseinään... Tympii kun on ruskea.

  VastaaPoista
 10. Ton saman idean bongasin joskus jostain ja se on mun inspiskuvissa odottamassa sitä inspistä. Siihen saakka meidän jääkaapin ja pakastimen ovet on täynnä lippulappuja ... :-/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitten vaan kutsumaan sitä inspistä taloon! =)

   Poista
 11. Vautsi, kiva on!
  Meillä on jääkaapin ovissa just ne lukkarit koulukuvien kera.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on kuitenkin ihan siistin näköiset ne ovet. Olit tainnut tuunailla kivemmat lukkarit muistaakseni...

   Poista
 12. Waude, hieno on. Ja toimiva! Mullahan ei ole yleensä mitään jääkaappien ovissa. Satunnaisesti lasten taidetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin sitä lasten taidetta tuntuisi kertyvän tuohon oveen. Jospa nyt pitäisi sen tyhjänä ja keksisi jonkin taideseinän. Joo! Lasten inspiraatioseinä! Poitsullahan sellainen jo on, ja siellä myös "täällä asuu prinssi" -kortti!

   Poista
 13. Liitutaulumaalin täytyy olla paras keksintö ikinä! Ja samoin liitutaulutarra. Liitutaulutarraa olen kiinnittänyt poikien huoneiden oviin - kirjoitan niihin tärkeimmät "muista" - jutut. Ajattelin myös kiinnittää tarraa jääkaapin oviin (jotka alkavat olla jo aika naarmuiset, joten tarralla saa peitettyä sen ongelman). Ja pyykkipojat seinään kiinnitettynä on myös toimivaa - niitä meilläkin on kiinnitettynä seinään, tärkeitä lappuja varten. Muuten kaikki lippuset ja lappuset on sotkussa pitkin pöytiä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon liitutaulutarraan en ole törmännytkään! Minä olen ihan hurahtanut liitutaulumaaliin. Siitä tulee kaunis matta pinta, vaikka ei tuota kirjoitusominaisuutta kaipaisikaan!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!