sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Ylikierroksilla





Touhukas viikonloppu vaihtui rauhalliseen sunnuntai-iltaan. Perheen pienin pötköttelee pienessä kuumeessa sohvan nurkassa, ja minä jäin kotiin kaveriksi.

Vauhti on ollut aika reipas. Olen tainnut mennä vähän ylikierroksilla. Tänään olen ehtinyt voidella suksia (ihan pohjustuksista alkaen), käydä äänestämässä aamutuimaan, tehdä lumitöitä, hiihtää ensin pojun kanssa ja sitten yksinäni reippaan lenkin, avustaa neitejä pullien leivonnassa ja vähän myös kässäillä. Lounastelua, suihkuilua, imurointia ja muuta ei lasketa...

Koukulla on tällä kertaa harmaata. Tulossa on ensimmäinen tilaustyömatto, ja olen ihan täpinöissäni! Kivaa virkata mattoa taas muutaman kuukauden tauon jälkeen.

Että tämmöinen pikainen postaus. Nyt taidan siirtyä virkkuun pariin! Mukavaa "kisastudioiltaa". Meillä ainakin seurataan jännitysnäytelmää loppuun saakka!

I´ve had a very busy day. Skiing, snow work, baking with kids, crocheting and so on. Now it´s time to slow down, since the smallest one has got fever. So, have a nice Sunday night. We have the election of a new president here in Finland, so I´m looking forward to have an interesting evening.

15 kommenttia:

  1. Jotenkin juuri nyt näyttää silmään niin ihanalle nuo hermaan-valkoisen- ja mustan sävyt. Raidallinen peite on yliveto. Jotain ylikierroksia kaipaisin minäkin, vain tämä saamaton-toimeton olotila pitää omaa virettään ylläni... :O(

    VastaaPoista
  2. Ihan parhaita puuhia mahtunut päivääsi! Me ollaan myös lähdössä äitini ja isomman pojan kanssa hiihtään yhdelle majalla (ja takas). Ja toki äänestetty on ja ulkoiltu...ihania nämä päivät!

    PARANEMISIA PIENELLE ♥

    VastaaPoista
  3. Hyvää jännitysnäytelmää sinnekin, täälläkin seurataan mielenkiinnolla!

    Ihanan omenaliinan ovat pullat saaneet suojakseen :)

    VastaaPoista
  4. Saga: Minä en ole oikein osannut käyttää harmaata sisustuksessa tai vaatetuksessa, mutta se pehmentää mustaa aika kivasti! Otapas jokin voimaruokakuuri, niin jospa saisit energiaa!

    Heidi: Kuulostaa siltä, että teidän retkeenne kuuluu kuuma juoma! On tosiaan ollut ihana päivä, ja mahtava huomata miten kansa on liikkeellä!

    Lumikko: Kiitos! Minulla oli kerrankin selkeä valinta, mutta nyt on sitten edessä jännitystä!

    VastaaPoista
  5. Touhukkaan viikonlopun jälkeenhän istuminen passaa oikein hyvin! Ja vielä kun käsissä on mukavaa puuhaa! Näyttää kivalta tuo matto.
    Itsekin aloitin tällä viikolla taas maton virkkaukset. ;)
    Mukavaa vaali-iltaa!

    VastaaPoista
  6. Energinen päivä suorastaan :) Paranemista pienelle! Äänestämässä käytiin myökin ja nyt sitten jännityksellä seurataan kisan etenemistä.

    VastaaPoista
  7. Mä katselin tarkkaan kuvien kuoseja. Ihanuuksia!! Päiväsi kuulostaa vallan kivalle. Illalla jänskätään. Terkut!!!

    VastaaPoista
  8. kamomilla: Jospa saiskin tästä inspiksen tuhota noita leikkelyksiä... Vievät paljon tilaa! Perjantaina naapurissa nähdään!

    Peppi: Onneksi nuo ylikierrokset ovat iltaan mennessä tasoittuneet. Ei olisi tullut uni... Mukavaa valvojaisiltaa!

    anni: Kiitos! Pilkkua ja raitaa, vähemmän kukkaa...

    VastaaPoista
  9. No siellähän on ollu vauhti päällä! Toivottavasti pikkuinen paranee nopsaan. Ja ihanalta näyttää tuo maton alkukin.
    Mukavaa viikon alkua!

    VastaaPoista
  10. selma: Kiitos! Virkkasin siitä maton, muuta en ole raaskinut laittaa sitä lattialle, ainakaan vielä!

    Kotomon Taina: kiitos samoin mukavaa alkavaa viikkoa sulle! Tänään ei ole toistaiseksi kuumetta, joten leppoisaa eloa täällä kotosalla!

    VastaaPoista
  11. Pullahiiri täällä kuolaa teidän pullianne!

    VastaaPoista
  12. Kultsin kämppä: Ne oli mielenkiintoisia möykkyjä, mutta maistuivat namilta!

    VastaaPoista
  13. Kukakohan meillä leipoisi pullaa? En ole koskaan oikein osannu leipoa pullaa, korvapuustit onnistuu, muttei voisilmäpullat.

    VastaaPoista
  14. Kirjailijatar: Onneksi pakastealtaasta löytyy hyviä vaihtoehtoja... =)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!