keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Varoitus!
Meillä juhlittiin apinamiehen synttäreitä muutama päivä sitten. Annettiin lahja ja leivottiin suklaamuffinsseja uusissa silikonivuoissa.

Minä pistäydyin pikaisesti kirjakaupassa lahjaostoksilla. Olin jo aiemmin päättänyt, että aleostoksille en mene, koska emme tarvitse mitään. Viiden minuutin kirjakauppareissu oli kohtalokas. Tullessani minulle oli tietenkin lahja, mutta sen lisäksi kassissa keikkui toinen kirja, Vatasen "Jämälangasta". Kiva kirja, mutta ilmankin tulisin toimeen...

Tätä se on, siispä varoitus: älkää menkö kauppoihin lainkaan ale-myyntien aikaan. Minä ajattelin käydä vain lähikaupassa ruokaostoksilla! Mitäs sinä?

We celebrated my husband´s birthday a couple of days ago. We made some cupcakes and gave a present.
In Finland we have a huge sale is every shop. I have decided not to go there, because we don´t need anything. I went to buy this present in a book store, but came with two books... So this is warning: don´t go to any shops. That´s dangerous!

16 kommenttia:

 1. Kiitos varoituksesta. En mene.
  Ja syy on hyvinkin selvä. Tyhjä kukkaro. ;) Hyvä niin.
  Toisaalta oon kait tulossa vanhaksi kun mua ei sitten yhtään edes houkuttais lähteä ihmisvilinään koluamaan.... ;)

  VastaaPoista
 2. Niin sama! No tänään käynti Intersportissa oli kyllä hyvä. Kahdet ihanat lenkkarit tytöille kesäksi -70%. Odottelen mitä teet kirjan ohjeista!!!

  VastaaPoista
 3. Samat sanat. Tuo jämäkirja mulla jo on, mutta minä tulin ulos kaupasta kirjontakirjan kanssa. Kirjonta!?

  VastaaPoista
 4. kamomilla: Minä en myöskään viihdy ryysiksessä. Tulin juuri lähikaupasta, ja se riittää tällä hetkellä!

  selma: Luulen, että kirjan ideat toimivat inspiraation lähteinä, enkä välttämättä tee suoraan mitään siitä! Mutta katsotaan...

  outi: Minä olin oikeasti vähän ihmeissäni, että miten se oma ressu mieli toimikaan. Sinä sitten varmaan alat kirjoa!

  VastaaPoista
 5. En tykkää kierrellä kaupoissa, enkä varsinkaan ale-aikaan.. nettikauppoja oon selannut, mut ei oikeen nappaa mikään ja siks toiseks, yritän vähentää nykyistäkin tavaramäärää oikeen radikaalisti.. sen verran ahdisti tehdä joulusiivousta kun roinaa on nurkat piukassa.. No okei, hairahduin Iittalan homeshoppingissa, 8 turkoosia Teema-lautasta.. ne oli niin raikkaan värisiä, mutta lupaan sit toimittaa vaikka 12 vanhaa Teemaa miehen veljen poikamiesboksiin...

  VastaaPoista
 6. Myöhäistä jo.... =)Mullakin tuo samainen kirja jo kohta reilun vuoden mutta mitään en ole saanut siitä aikaiseksi.

  VastaaPoista
 7. No arvatenkin kävin alennusmyynneissä ja kaikkea taas tarttui mukaan. Olis pitäny olla vaan pois niin olis rahat säästyneet.

  VastaaPoista
 8. Meillä muuten ainainen kiistelyn kohde miehen kanssa on kirjakaupan kirjaostokset... Mies ihan mahdoton ostamaan kirjoja. Miulle riittää kirjastosta lainatut. Paitsi käsityökirjoja ostan silloin tällöin. Tuota en omista, mutta joskus olen lainannut. Inspiroivia kuvia&ohjeita!

  VastaaPoista
 9. No justiinsa juu, inspiroiva ja kiva kirja, mutten mäkään siitä oo tainnut mitään ikinä neuloa :) Ja totisesti oon maksanut siitä joskus enemmän kuin 12 e... Mutta jotenkin arvostan kirjoja, enkä kadu niiden hankkimista. Kiva selailla aika ajoin!

  Aleostoksille en mee mäkään, kun ei mtn tarvita. Jos mä lähtisin ryysimään, niin tulishan sitä vaikka mitä "tarpeellista" hankittua tietty.. Parempi pysyä poissa siis vaan :)

  VastaaPoista
 10. ;) olen jankuttanut itselleni nyt jo kolmatta viikkoa, että me ei tarvita yhtään mitään ja aleen ei mennä, toistaiseksi on mennyt hyvin...katotaan kuin käy...

  VastaaPoista
 11. Ei se aina auta, ettei mee kauppaan, nimittäin kun sähköpostiin ilmestyy kirja-aleja, niin meikäläisen järki katoaa... Eilen tein ison tilauslistan, mutta lopulta järki voitti ja deletoin sen, enkä tilannut siis YHTÄÄN MITÄÄN! =) Onnea Apinalle! =)

  VastaaPoista
 12. Käväsin tänään kävelemässä Kamppikeskuksen ympäri ja huomasin joka ikisen myymälän koristautuneen värikkäisiin alekyltteihin. Voittopuolisesti näkyi olevan -50%. Kaupat täynnä innokkaan näköisiä (!) asiakkaita, joista 90% puhui venäjää keskenään.
  Ajattelin kyllä, että jos budjetti antaisi myöten, olisi helppo sortua.

  VastaaPoista
 13. Todella hyvä varoitus!! Kävin jo tänään palauttamassa yhden laukun (ostin viimeksi kaksi laukkua, niin niistä toisen...). Sitten sorruin kahteen Marimekon mukiin, arhg! Pitäisköhän palauttaa nekin...

  VastaaPoista
 14. Minä en meinaa ostaa mitään lankoja, kun mikään ei valmistu kuitenkaan. Ajattelin pistää lankakirppisen pystyyn :-) Welcome (ja ihan muutenkin ,pitää ottaa kalenteri ja sopia kevään ekat kässäilyt tänne meille!)

  VastaaPoista
 15. In France, the sales start next week ...
  Danger is everywhere ;)

  VastaaPoista
 16. Mannukka: On muuten hyvä sääntö, että jos jotain hankkii, pitää toimittaa isompi määrä pois! Lautaset ovat varmaan herrkulliset!

  Annimuori: No, sitten kirppikselle myyntiin! Näitä käsityökirjoja saa oikeasti ihan mukavasti kirjastoistakin!

  Cride: No, jotenkin voin arvata, että sinä "himoshoppaaja" innostut alemyynneissä! Onneksi teillä on iso talo! =)

  Peppi: Meillä ei ole isoa kirjahyllyä, se päätettiin joskus muinoin yhdessä. Ei siis kirjojen hamstraamista. Tosin muutamia sisustus- ja kässäkirjoja on kertynyt...

  Teija: Kyllä minäkin tuosta kirjasta inspistä varmaan saan, vielä en ole ehtinyt selailla. Mutta nyt pysyn kotona!

  Sarppu: Jatka vaan jankuttamista! Minä myös!

  Kotivalo: Tunnistan saman oireen nettikaupoista! Täytyy vaan pysyä lujana!

  Sirkku: No se on hyvä, että ostajia kaupoissa riittää. Suomen talous pelastuu...

  Sini: Siis aika harva pystyy olemaan sortumatta johonkin "kivaan", kun lähtee kiertelemään! Vai että kaksi laukkua... =)

  Hannis: No lankakirppikselle tietty! Nähdäänkö ensi perjantaina?

  Menthe Blanche: So better stay at home! Happy new year to you!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!