sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Karkkiväreissä







Tänä viikonloppuna olen touhunnut karkkiväreissä. Innostuin virkkaamaan pinkki-keltaisen korin kuteista, ja sillehän piti virkata kaverikin. Mallailin koreja pikkutyttöjen huoneeseen, josta löytyy myös paljon karkkivärejä!

Pakkanen on paukkunut, mutta minulla kevätfiilis jatkuu. Tämä lisääntynyt valo on aivan mahtavaa. Edes rankka flunssa ei ole selättänyt kevätfiilistä. Olen lääkinnyt itseäni sitruuna-hunaja-valkosipulidrinkeillä ja huuhdellut nenääni suolavedellä. Taidanpa lämmittää vielä saunan. Ehkäpä tämä tästä helpottaa.

Mukavaa alkavaa viikkoa!

ps. Tiistaina 31.1 alkaa kahden viikon myyntisessioni Mankkaan Akselissa. Pöytäni numero on 103. Käykää kurkkaamassa, jos siellä liikutte. Kurkatkaa samalla Hanniksen pöytää 116. Tarjolla sisustuskamaa, lastenvaatteita ja kaikenlaista kivaa!
EDIT: Tarkennan vielä, että kirppis on Espoon Mankkaalla, ja minulla on vuokrapöytä siellä, eli en ole itse paikalla.

We have had a sunny, cold weekend. Even though I´ve got a bad flu, I have enjoyed the big amount of light. At home I´ve done some candy-color needlework. The best place to take photos was our little girls´ room, which is full of candy-colors.
Have a nice beginning of the week!

17 kommenttia:

  1. Ai kun ne on syötävän (vaahtokarkin! nam!) väriset!! Ja suloiset. Siellä se italianapina napottaa tuolissa!

    Parane pian!

    VastaaPoista
  2. Ihanat korit! Mun pitäis varmaan kans yrittää tollaista. Toisaalta, en saa sitä mattoakaan valmiiksi minkä aloitin joskus loppukesästä. :D

    Oispa hauska tulla moikkaamaan. Siis missä se onkaan, Espoon Mankkaan jossainko? Mun pitää vielä palata sun tekstiin katsomaan, että lukiko siellä ja mä vaan missasin huolimattomuuttani.

    VastaaPoista
  3. Taivaskuvatkin näyttää jo niiin keväisille. Ja koreista tuli varsin heleät ja mukavan kokoiset. Ihku apina siellä hyllyllä :)
    Paranemista sinne!

    VastaaPoista
  4. Hyvä, ettet ole antanut flunssan nujertaa täysin! Tuollaisten karkkivärien katseleminen takuulla auttaa :) Ihanan heleätä. Kiva, että olet jaksanut kuitenkin touhuta. Voi hyvin!

    VastaaPoista
  5. Eiku nyt mä tajusin, eiks se Akseli oo sellainen itsepalvelukirppis? Oon kuullut siitä kehuja, mut en oo koskaan sinne asti päässyt. Autoton kun oon, ja laiska lähtee kärryttelee hesan ulkopuolelle.. ;)

    VastaaPoista
  6. Hanni: Siellähän se yksi niistä Italian otuksista! Kiitos, olo on jo parempi kuin eilen! Toivotaan, etten tartuttanut teitä pe, koska pärskintä alkoi pe-iltapäivällä.

    Nova Melina: Laitoinkin tuon lisäyksen, että tosiaan en ole siellä paikalla myymässä, vaan se on itsepalvelukirppis. Tule käymään meidän kevätmyyjäisissä sitten huhtikuussa!

    Peppi: Nyt on ollut niin kauniita auringonnousuja ja -laskuja. Kiitos, olo jo himpun parempi. Rohdot auttavat!

    Sini: Toivon, että huomenna on sellainen normiflunssa. Mun on vaikea olla tekemättä jotain... =)

    VastaaPoista
  7. Voi kun teillä on siisti ja pirteä lastenhuone. Tosi iloinen. Minäkin juuri tänään ajattelin, että on se vaan niin mahtavaa, ihanaa, piristävää, että valo on lisääntynyt.

    VastaaPoista
  8. Ihanan raikkaat ja keväiset korit. Tai siis oikeestaan koko koti:)

    VastaaPoista
  9. Kauniit on taivaan värit. Söpö kori. Paranehan pian...Täällä päässä kuume vaan nousee...

    VastaaPoista
  10. Ihanat värit joka kuvassa!! Suloista. :)

    VastaaPoista
  11. Nämäkin on taas niin ihanan raikkaan keväisen väriset korit. Hienot. Oikein iskee huono omatunto, kun tuntuu, ettei saa itse mitään aikaiseksi.

    VastaaPoista
  12. Koreista tuli ihanat!

    Paranemisia ja pöpöjen karkoitusta sinne tedän pirttiin!
    Ja tsemppiä kirppikselle!

    VastaaPoista
  13. Kirjailijatar: Tyttöjen huone on kyllä pirteä ja iloinen, mutta tuo siisteys on useimmiten kovin hakusessa... =)

    selma: Suuri kiitos!

    Villasukka: Kovasti toipumisia sullekin. Mulla on enää tavallinen flunssa päällä, mutta nyt ajattelin kyllä ottaa iisisti pari päivää.

    Menthe Blanche: Thank you! We have a lovely, cold weather here in Finland now. It´s so beautiful out there! You have minus degrees as well, I guess.

    Esmeralda: Kiitos! Harvemmin minä postailen "suloisesti", mutta kiva, että joskus.

    Saga: Kiitos. No panic!

    kamomilla: Juon juuri inkivääri-energiateetä, joten kaikki konstit ovat käytössä! Perjantaina taas täydessä terässä (hups, kirjoitin kerässä eka)! Nähdään siis silloin!

    VastaaPoista
  14. Ihania ovat ja sopivat loistavasti pikkumisujen huoneeseen!

    VastaaPoista
  15. Kultsin kämppä: Pikkumisut eivät taida päästä niistä kovasti nauttimaan. Siirsin ne jo takavasemmalle!

    Annina: Lämmin kiitos tunnustuksesta!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!