perjantai 19. elokuuta 2011

Arjen pieniä iloja
















Tähän viikkoon on mahtunut paljon, vaikka mennään vasta perjantaissa. Onneksi aurinko paistelee ja pihalla kukkii muutamia väriläiskiä. Niitä on kiva nuuhkia ja ihastella auringon lämmitellessä.

Kylällä liikkuu itsensäpaljastaja, mutta meillä vaan kiinnitellään kynsitarroja neitien kanssa. Olemme toki keskustelleet aiheesta lasten kanssa, mutta suuremmin en ajatellut stressata. Juoksureittini kulkevat metsissä, mutta ei mua kukaan kiinni saa, jollen sitten pysähdy katsastamaan sieniä. Muutama päivä sitten hölkkäsin kotiin oheiset tatit kourissani.

Minä olen tällä viikolla askarrellut lähinnä kontaktimuovin kanssa, mutta sähköteippikin on suhannut. Parhaat sähköteippivinkit löytyvät muuten Bambulablogista! Käykää kurkkaamassa ja osallistukaa samalla arvontaan!

Pelastin naapurin moukarin alta oheisen penkin näköisen. Tässä on kaikki, mitä liinavaatekaapista jäi jäljelle. Onneksi edes tämä. Ajattelin tehdä siitä lapsille penkin kesäkodin saunan terassille. Pientä tuunausta siis edessä.

Voikaa hyvin, nauttikaa syksyisestä viikonlopusta ja kynttilänvalosta! Meillä muuten paloivat viime yönä paksut kynttilät olohuoneessa läpi yön. Jee jee!

A lot has happened during this week. Beginning of school, a flasher in our village, running after mushrooms and some crafting.
Have a nice weekend. Enjoy the candle light and autumn feeling! 

8 kommenttia:

  1. No kylläpä sattuu ja tapahtuu. Hitsin kiva tuo tatit marimekolla kuva. Väriä kerrakseen. Niin ja tuollaiset viuhahtelijat voisi myös sulke johonkin vähäksi aikaa, vaikkeivät yleensä mitän teekään, mutta rasittavaa lasten kanssa. Täällä aurinko paistelee ja lähdetään hakemaan pojulle synttärilahjaa. Mukavaa viikonloppua.

    VastaaPoista
  2. Älä pahastu, mutta pelästyin tuota kynttiläjuttua.
    Oletko koskaan nähnyt, kun steariini syttyy tuleen lehahtamalla?
    Meillä kun on paljon ipanoita, niin uskallan polttaa kynttilöitä talvisin vain lyhdyssä parvekkeella. Toissa talvena laitoin lyhtyyn tavallisen, noin viisi senttiä korkean paksun kynttilän. Jostain syystä pätkä mustaksi palanutta kynttilänsydäntä lehahti liekkeihin pudottuaan steariiniin. Onneksi näimme keittiön ikkunasta, että parvekkeella on "roihu".
    Kynttilöitä pitäisi siis aina "vahtia", sisällä ja ulkona.

    VastaaPoista
  3. Sarppu: Mukavaa synttäriviikonloppua teille! Täälläkin vielä paistaa ihanasti!

    Sirkku: Juu, ei ole täälläkään tapana jättää kynttilöitä palamaan. Enkä ollut minä joka sammutti alakerran valot viimeisenä ja jätti ne kynttilät. Oli meillä kyllä tuuri mukana tällä kertaa. (Enkä kyllä pahastu tällaisista huolehtivaisista viesteistä...=))

    VastaaPoista
  4. Äh, meilläkin seikkaili paljastelija viime vuonna koulujen alkamisen aikaan :(

    Ihana kuvakavalkadi taas, noita katsoessa tulee hyvälle tuulelle :) Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  5. Siis yök, mistä nuo paljastelijat aina mönkivätkään esiin näin koulujen alettua. Myös täällä oli viime syksynä. Nyt - ei kiitos.
    Tuo sormi&tattikuva ovat hauskat - vähän samanmoiset. NO sormet on kyllä paljon sorjemmat ja kauniimmat :)

    VastaaPoista
  6. No, jopas teidän kylällä tuulee! Juokse sitten kovaa, ettet vaan jää haaviin.
    Penkin pelastuksesta ablodit. Hieno tulee!

    VastaaPoista
  7. Oo mitkä tatit! Harmi että oon vähän huono ottamaan muita, kuin kantsuja. Enpä oo paljon sienimetsään tänä vuonna päässyt, mut tänään keräsin kanttarelleja vaunulenkillä :) Metsätien varrelta, severin harsoliinan sisälle.. :D

    Piristäviä kuvia kerrassaan!

    VastaaPoista
  8. Merja K: Noita taitaa olla siellä täällä... Mukavaa viikonloppua sinnekin!

    Peppi: Sormien kynnet olivat vielä himpun verran pienet noille kynsitatskoille! Mutta kyllä tytöt tykkää kun saa laittaa kaikkea kaunista!

    Kultsin kämppä: Juu, penkistä tulee taatusti hieno. Se on tukeva. Apinamieskin vaikutti tyytyväiseltä löydöstäni!

    Teija: Tuo samaa vaunuttelusienestystä olen minäkin harrastanut. =) Nauti sinä niistä kanttiksista! En minäkään kaikkea kerää!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!