keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Turun-vinkkejä kaivataan

Loppuviikosta matkaamme parin perheen voimin Turkuun pienelle syyslomalle. Tarkoitus on käydä koko porukalla kylpemässä ja mahdollisesti Turun linnassa. Luulen, että lasten kanssa keksimme kyllä riittävästi tekemistä.


Ajattelin kysellä pikaisesti vinkkejä rouvasväen ostoskierrokselle. Missä kannattaa käydä? Ajattelin käydä Elvina Interiörissä ekaa kertaa, mutta nettikauppa ei sitten sykähdyttänytkään. Kannattaako mennä? Zaraankin olemme varmaan menossa, sellaista kun ei täällä Espoossa ole. Mitäs muuta kivaa suosittelette? Lähdemme matkaan jo huomisaamuna, joten vinkkejä otan vastaan aamuun saakka.

Loppuviikon piristykseksi tarjoilen muutaman kuvan minulle uudesta tanskalaisesta sisustuslehdestä: Bolig magasinetista. Kyseessä ei siis ole Bolig liv, vaan toinen kiva lehti. Jälkimmäisestäkin voin kyllä tarjoilla parhaita paloja ensi viikolla.


Oikein ihanaa syyslomaviikonloppua kaikille!
ps. Pahoittelen kuvien huonoa laatua! Sen siitä saa kun kuvaa hämärän hyssyssä!

9 kommenttia:

 1. Kyllä siellä Elvinassa kandee piipahtaa...

  Muuta en osaa suosittaa. Hauskaa matkaa ja rentoa lomaa! Jotkut lomailee ja jotkut raataa työssä ;)

  VastaaPoista
 2. Kyllä siellä Elvinassa kandee piipahtaa...

  Muuta en osaa suosittaa. Hauskaa matkaa ja rentoa lomaa! Jotkut lomailee ja jotkut raataa työssä ;)

  VastaaPoista
 3. Mukavaa Turun reissua, meillä on syysloma vasta reilun viikon päästä, sitä jo odotellaan kovin, ihania kuvia tuossa sisustuslehdessä, kiva näin taas syksyllä miettiä noita sisustuksia, kun kesällä ei kerkiä..

  VastaaPoista
 4. Suosittelen museokäyntiä: Aboa Vetus & Ars Nova. Loistavin missä olen pitkään aikaan käynyt: lapsille ja aukuisille samaan aikaan omat kierroksensa. Museossa siis Turun alta löytynyt keskiaikainen kaupunki.

  http://www.aboavetusarsnova.fi/fi/vierailulle-museoon/yleiso-opastukset

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia kovasti vinkeistänne! Mieleen laitetaan ja katsotaan sitten, minne nokka osoittaa! Ensin kuitenkin päiväksi kylmään kesäkotiin...

  VastaaPoista
 6. Teretulemast tähän suuntaan :) Voi himpula, että olis kiva nähdä, mutta teillä on varmaan ohjelmaa ihan tarpeeks muutenkin! Neulomisesta kun oot innostunut, niin Lankabaari on kiva paikka ainakin katsastaa, Eerikinkatu 20. Ja kauppahalli on kiva paikka myös, siinä melkein vieressä.

  Nautiskelkaa lomasta, toivottavasti ilmat suosii! :)

  VastaaPoista
 7. toivottavasti teillä oli iloinen reissu! itsekin haluaisin turkuun, viime kerrasta on jo aikaa...

  VastaaPoista
 8. Tuo lehden kannessa oleva keittökuva puhuttelee minua tällä hetkellä tosi paljon. Ihana tunnelma!

  Olen samaa mieltä anonyymin kanssa, että Aboa Vetus & Ars Nova:ssa kannattaa ehdottomasti käydä. Se on yksi parhaimmista kohteista, joissa olemme lasten kanssa käyneet. Visiitistämme on varmaan jo 10 vuotta aikaa, mutta vieläkin muistan sen hyvin.

  VastaaPoista
 9. Kiitos lehti vinkistä. Olen lehtien suurkuluttaja.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!