sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Turistina Turussa

Heittäydyimme kahden päivän minilomallamme Turussa ihan täysin turisteiksi. Se on välillä tosi mukavaa ja rentouttavaa. Pääkohteina meillä oli Karibian kylpylä ja Turun linna. Siinä välissä syötiin hyvin ja palloiltiin pitkin Turun keskustaa. 


Kiitos kovasti vinkeistänne. Tiedän nyt, mihin suunnataan seuraavalla reissulla! Aboa Vetus & Ars Nova täytyy ehdottomasti valloittaa. Samoin Suomen Joutseneen haluamme myös sisälle. 


Elvinassakin piipahdin. Mukaan tarttui vain jääkaapin oveen magneetilla kiinnitettäviä pyykkipoikia tällä kertaa. Zarassa hiplailin ihania trendifarkkuja, mutta jätin sovittelut väliin ja farkut odottamaan seuraavaa visiittiä.


Kaiken kaikkiaan ihanan leppoisa syyslomareissu! Oli mukava huomata, että lapset ovat jo sen verran isoja, että jaksoivat hienosti esim. linnan opastetun kierroksen ja pärjäsivät vähemmillä unillakin ihan loistavasti. Tässä muutamia turistikuvia!
Leppoisaa alkavaa viikkoa! Me menimme Turkuun kesäkodin kautta, ja nyt on joka paikka täynnä likapyykkikasoja. Tekemistä riittää!

5 kommenttia:

 1. Ihana reissu teillä! Turku on minustakin ihana paikka, niin kesällä kuin talvellakin.

  VastaaPoista
 2. Hirmu vähän on taas tullut Turussa käytyä. Pitäisi kai oikein ottaa asiaksi myös. :)

  Kivankuuloinen reissu. Mukavaa viikon alkua!

  VastaaPoista
 3. Hei, kiitos käynnistä, minäkin tulla tupsahdin nyt kylään. Täälläpä näyttää kivalta. Ihailin blogia jo tovin, tulen toistekin! Meillä on muuten samanalaiset tuolit. Bongasin tuolta maalailu-tunnisteen alta, valkeat selkänojalliset. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Turussa riittääkin nähtävää. Meillä on ollut tapana käydä siellä joka kesä, mutta syksyllä tai vaikka joulun aikaan voisi olla vaihteeksi kiva myös...

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!