sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Äitienpäivänä










Täällä vietetään varsin leppoisaa äitienpäivää!

Heräsin aamulla pirteänä jo seitsemältä ja totesin, että minähän en viitsi tuntitolkulla leikkiä nukkuvaa sängyssä. Nousin ylös ja samalla tietenkin missasin aamulaulut ja ja sänkyhalit. Halit, lahjat ja kortit on kyllä saatu myöhemmin!

Yhdeksältä starttasimme jo apinamiehen kanssa pyörälenkille Espoon metsiin. Espoossa on mahtavat reitistöt pyöräilyyn. Meidän reittimme kulkivat enemmän polkuja ja metsäteitä, ja olikin aika kiva katsella kevätluontoa. Kuultiin muuten ensimmäinen käkikin!

Kävimme kuopuksen kanssa metsässä poimimassa valkovuokkoja ja ihastelimme keltavuokkojen lisäksi valkovuokkojen liiloja versioita. Frillahameessa tarkeni muuten varsin mukavasti pihalla, kun oli sen kanssa untuvatakki päällä. Ei siis mikään helle, vaikka aurinko paistoikin nätisti.

Viikonlopun töihin on kuulunut pihan siistimistä remontin jäljiltä ja tänään haimme kuopuksen kanssa vielä kukkia ruukkuihin. Siistimisen ohessa karsimme varastoista ison määrän tavaraa roskikseen ja keräykseen. Nyt on siis hyvää energiaa, vaikka kyllä niitä laatikoita ja nyssäköitä riittää! Pitäisi varmaan muuttaa tiheämmin, niin tulisi käytyä kaikki varastot useammin läpi.

Mukavaa äitienpäivän iltaa ja alkavaa viikkoa!

We are celebrating Mothers´ Day here in Finland today. Nice and relaxing, even though I started my morning quite early and made a long ride on bike with my husband. Have a lovely beginning of the week! 

10 kommenttia:

  1. Voi kun tulisi mahtava mustikkavuosi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peukut pystyssä, että ei tule yöpakkasia, kun tuo kukinta näyttää nyt ihan hyvältä. Vain pari pakettia enää pakkasessa...

      Poista
  2. Hauskasti mustikoita siellä ja täällä kuvissasi! Eipä aikaakaan, kun saadaan jo uusi sato :) Iloista äitienpäivän iltaa sinne vielä♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oikeasti tuo piirakka on mustaherukoista, mutta juu, voisi olla mustikkateemaa... Hyvin jo kukkivat! Mukavaa viikkoa!

      Poista
  3. Iloista äitienpäivän loppulitaa sinne! Aamu näytti ihanan aurinkoiselta. :) Mäkin heräsin ennen seitsemää, mikähän nyt on äitejä pomputtanut niin aikaisin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kyllä sisäinen kello arjen rytmissä, ja viikonloppunakin se vaan herättelee...

      Poista
  4. Kauniit kuvat päivän teemasta. Toivottavasti nautit täysillä kaikesta kivasta tekemisestä! Meillä myös oli lämpöistä auringossa oman pihan suojissa, mutta kas kummaa, kun lähdettiin kävelylle, niin mereltä tuulikin aikalailla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oli kyllä mukavan leppoisaa... Tuuli oli meilläkin navakka, mutta terassin suojissa oli kiva istuskella, tosin untuvatakissa!

      Poista
  5. Täälläkin herättiin jo enne seiskaa. Mies oli ihme kyllä laittanut pöydän koreaksi jo edellisenä iltana, mikä oli todellinen IHME!! =D Mutta ihana päivä näyttää teilläkin olleen. Mahtavaa!! Ihanaa viikkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä päätin, että suljen silmäni kaikelta sotkulta, mitä kotona riittää, ja ihan hyvin onnistuin. Tänään olenkin sitten siivonnut työpäivän jälkeen ja nyt väsyttää! Ihkua viikkoa sinnekin!

      Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!