maanantai 16. helmikuuta 2015

Seitsemän vastaustaOlen saanut muutamalta ihanalta bloggarikollegalta seitsemän kiperää kysymystä. Ajattelin olla näppärä ja yhdistää nämä yhdeksi postaukseksi. Valitsin siis jokaiselta muutaman kysymyksen, tietenkin niitä vaikeimpia.

Fallen for an old chair -blogin Suveliinalta nappaan nämä:

1. Mikä saa sinut hyvälle tuulelle?
Lapset ovat omituisia otuksia. Heidän kanssaan tunteet vaihtelevat laidasta laitaan. He siis saavat minut usein hyvälle tuulelle ja välillä sitten venyttävät pinnaa oikein kunnolla. Toinen asia on liikunta. Viimeksi eilen tulin hyvälle tuulelle, kun hiihtelin vauhdikkaasti kauniissa kelissä ihanassa lähimetsässä. Ja sitten ne ihanat hepat tietty!

2. Haaveiletko jostain suuresta tai pienestä?
Useimmiten haaveeni ovat melko pieniä ja arkisia. Suurempi viime vuosien haave on varmaankin liittynyt itseä tyydyttävän työn löytymiseen, mikä edellyttää tasapainoa työn ja kodin välillä. Tämä asia on nyt nytkähtänyt mukavan askeleen eteenpäin, joten naama on hymyssä!

Vehkosuon Tessalta valitsen nämä:

3. Kuinka monta ihmistä on (liikaa tai liian vähän) maailmassa?
Tämä onkin vaikea kysymys, mutta koska minä tykkään luonnosta ja tilasta, sanoisin, että maailmassa ei tarvitsisi olla yhtään miljoonakaupunkia. Oliko raju vastaus?

4. Kuinka pitkät ovat aikuiselle sopivat päiväunet?
Minä olen iän myötä tullut huonoksi nukkujaksi, joten valitettavasti joudun sanomaan, että nolla minuuttia. Minun iltani venähtävät melkoisesti, jos nukun päiväunia. Tietty, jos olen kunnolla kipeä, tilanne on eri. Sorry...

Kelorannan Teijalle vastaan näin:

5. Kesä tekee tuloaan, onko sinulla jo suunnitelmia?
Minun kesäsuunnitelmani ovat pienimuotoisia. Kotona remontti jatkuu ulkomaalauksilla ja terassiakin pitäisi rakentaa. Kesäkodissakin tietenkin haluaisin rauhoittua mahdollisimman paljon. Sielläkin olisi edessä terassin uusimista. Kesän suunnitelmiin kuuluu tänä vuonna myös kivoja töitä...

6. Kerro joku kiva lapsuusmuisto! 
Serkkutyttöni kanssa leikimme pienenpieninä tylleröinä heidän vanhan puuhellansa päällä nukeilla. Olimme siis melko pieniä, koska meitä mahtui siihen kaksi tyttöä ja nuket. Mulla oli Leena ja serkullani Jussi...

7. Mitä harrastat? Muutakin kuin bloggailua :)
Kotoilua, käsillätekemistä ja kaikenlaista tuunailua. Olen himoliikkuja, eli en oikein pysy paikallani. Zumba, pilates, juoksu, hiihto, ratsastus ja vaikka mikä laji käy!

Hiihtoloman kunniaksi nämä kysymykset saavat napata kyytiinsä kässäkamuni Loving Whiten Hanni, Kamomillan Teehetken Kamomilla ja Toukokuun Tyttö Hannis. Vastailkaa, jos jaksatte!

Seven questions, seven answers. Sorry, this time only in Finnish! All of the pictures are from our summer house or surroundings, since I´m already dreaming of summer!

10 kommenttia:

 1. Olipa ihanat vastaukset ja niiiin ihanat kuvat… voihan vihreyttä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuli kesäkoti-ikävä, kun näitä selasin...

   Poista
 2. Oi kiitos! Vastaan kyllä:)
  Terkkuja!
  Vielä toipilas...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otahan iisisti toipilas! Nyt sulla lienee aikaa vastaillakin...

   Poista
 3. Huh, sinä tosiaan olet himoliikkuja. Minä haluaisin olla, mutten valitettavasti ole.
  Ja ihailen tuota lautalattiaa, se on niin kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minäkin tykkään tuosta lattiasta kovasti! Elämä näkyy siinä hienosti!

   Poista
 4. Mä olin jo laittamassa, että mä en kestä noita KESÄÄÄÄÄ KUVIAAAAA, kun täällä on tuota lunta "jonkin verran" - enemmän kuin ikinä mitä on mitattu. Huh. Ja sitten huomasin, että sä olitkin haastanut myös mut! Täytyy vastata :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on hyvä aika haaveilla kesästä, kun eihän se oikeasti niin kovin kaukana ole! Oikeesti! :)

   Poista
 5. Hih, täällä vihdoin vastauksia lukemassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, parempi myöhään kuin ei milloinkaan... :)

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!