sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Lazy Sunday


Meillä vietetään leppoisaa sunnuntaita toipilaiden kesken. Osa porukasta on toki harrastuksiensa parissa, mutta meillä lopuilla on rentoa menoa. Minun mielestäni jopa liian rentoa. Reilun viikon laiskottelun jälkeen tekisi jo mieli liikkeelle...

Aamupäivällä apinamies teki lumityöt ja sen jälkeen neitien kanssa lumiukkoja. Minä tyydyin ulkoiluttamaan kameraa, koska nyt on tarkoitus ottaa tosi iisisti ja toipua kuntoon.

Eilen pääsin teinineidin kanssa issikoilla maastoon. Tällä kertaa ohjelmassa oli melkoista ryteikköratsastusta. Tykkään siitä, että maastoilu on aina niin erilaista kelistä ja maastosta riippuen. Joka vetäjällä on lisäksi oma tyylinsä. Tällä kertaa hepat saivat paikoitellen jopa kahlata lumessa.

Mukavaa sunnuntai-iltaa! Jospa kävisin vaikka vielä pienellä happihypyllä mukavan valkoisessa maastossa!

We´re having a lazy Sunday. Just playing in the snow, reading and watching tv. That´s all, cause I want to recover properly. Yesterday we went riding with Icelandic horses. Every ride in the forest is so different. I like it! This time there was more snow than ever before. 
Have a lovely Sunday evening!

2 kommenttia:

  1. Jaaha, teilläkin pienet muovilelut pääsee seikkailemaan lumikasaan :) Ollut aika suosittu leikki täällä viime aikoina... Mukavaa ja lumista viikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä olivat nyt mamin leikissä, mutta lapset kyllä innostuivat niistä myös. Kun ei tuolla tällä hetkellä muuten oikein pääse lumileikkeihin, sama ottaa sisälelutkin käyttöön! Mukavaa viikkoa sinne Hämeeseen myös!

      Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!