sunnuntai 17. elokuuta 2014

Kesän viimeinen viikonloppu

Tämä viikonloppu sisälsi kaikenlaista leppoisaa ja rentouttavaa. Uintiretkiä, mustikoita, sieniä, hyvän kirjan lukemista, herkkuruokaa, kynttilänvaloa, saunomista pitkän kaavan mukaan ja hiljaisuuden kuuntelua. Olisin voinut jäädä kesäkotiin – taas kerran.

Viikonloppu oli kovin kesäinen, mutta mieli oli kuitenkin hieman haikea. Syksy saapuu, ja kausi alkaa olla loppupuolella. Väkisinkin mieleen hiipii, mitä tavaroita tuodaan talveksi kotiin ja mitä projekteja kesäkodissa on ensi kesänä.

No, onneksi syysviikonloppuja vielä piisaa... Leppoisaa alkavaa viikkoa!

We had a relaxing weekend at our summer house. Trips to the forest, good food, sauna, a good book and so on...

8 kommenttia:

 1. Vähän samoissa tunnelmissa viikonloppua ollaan vietetty. Vähän haikea olo jäi, mutta onneksi sää suosi ja helli. Näillä fiiliksillä kohti arkea :)
  Ihana tunnelma tuolla teidän kesäkodissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tänään maanantaina on sitten niin syksyistä, että tuo otsikko taisi osua... Mukavaa arkista alkavaa viikkoa sulle!

   Poista
 2. Täällä viikonloppu meni miniloman puitteissa. Ähtärissä käytiin ja puuhamaassa. Eilen kotiuduttiin ja tänään on noussut todellinen ahdistuksen tunne. Paluu työelämään alkaa huomenna neljän vuoden tauon jälkeen. Ihan hirvittää. Vaikka toisaalta kaikki on niin kuin ennenkin työpaikalla meinaan. Oma arki vain täysin erilainen. Päivähoitokuviot alkamassa ja kaikki on uutta ja jännää. Ehkä se tästä lähtee =) Voi olla, että ensi viikonloppuna minäkin kaipaan jo lomaa ja haaveilen kesästä... Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtavat kesäkuvat. Väistämättäkin tulee mieleen, että eihän tämä tunnelma nyt ihan hetkessä voi muuksi kääntyä. No, tänään taas kun katsoo ikkunasta ulos, niin näköjään voi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä maanantai toi syksyn. Mutta minua se ei haittaa, jotenkin jo odottelen kuulaita syyskelejä, kumisaappaita ja villasukkia!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!