tiistai 8. heinäkuuta 2014

Kirppiskesä








Mitä olisi kesä ilman kirpputoreja? Pikkuisia sisäkirppiksiä, isoja ulkoilmakirppiksiä sekä myös yksittäisiä pihakirppiksiä.

Tänä kesänä olen ehtinyt jo kiertää aika monta kirppistä, ja jotain pientä on löytynytkin. Olen kyllä oppinut melkoisen valikoivaksi, ja pelkästään kirppiksillä kiertelykin tuntuu kivalta.

Yhdessä huutokaupassakin kävimme haistelemassa tunnelmaa. Tarkoitus oli tosiaan vain katsella, nouseeko tunnelma. Emme ostaneet mitään, vaikka lapset naureskelivatkin etukäteen nostelevansa vahingossa käsiä ylös huudon merkiksi.

Mutta vielä on kirppiskesää jäljellä, joten toivottelen hyviä löytöjä! Joko olet tehnyt sellaisia? Minun löytöjäni näkyy kuvissa. Näihin on uponnut rahaa noin kymmenen euroa...

Summer and flea markets belong together. I love little village flea markets and some garden sales. I´ve learned not to buy too many things, but still enjoy watching stuff. And I´ve also found something nice...

14 kommenttia:

  1. UUh miten kivat löydöt! Ja nuo rottinkijutut huutokaupassa! Kirpparit on tosi kutkuttavia, mut mä en oo päässyt käymään nyt kesällä missään. Mökillä vaan... ja se on ihanaa se :) lämpimiä päiviä sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rottingit olisivat kutkuttaneet, mutta kun ei ole paikkaa, niin sinne jäivät. Tosin jostakin varmaan löysivät uuden kodin! Muistahan aurinkorasvat! :)

      Poista
  2. Oih, olisin varmaan seonnut noiden rottinkikalusteiden takia. Meillä niitä jo sisällä ja puutarhassa, mutta mökille vielä mahtuisi ;-) Kesän tavoitteena ois päästä johonkin huutokauppaan. Mulla loma vielä edessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt muakin alkaa harmittaa, että en sittenkin ostanut muutamaa ihanaa rottinkituolia kesäkodin terassille... :) Työniloa ennen lomaa!

      Poista
  3. Tuo vihreäpunainen lipasto on ihan nami. Minulla olisi ollut koti sille =) Nyt olen pitänyt pienen tauon kirppareista, mutta perjantaina suunnistetaan Fiskarsin antiikki messuille =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin kuolasin sitä, mutta kun ei ole mielessä valmista paikkaa sille, se jäi... Mukavia messuja!

      Poista
  4. Kivat nuo säkkikangaskassit ja ... pienen rottinkisohvan haluaisin miekin. Ei kyllä paikkaa, mutta ehkä sen johonkin saisi mahtumaan :D Ikinä en ole huutokaupoissa käynyt, siinä olisikin uusi aluevaltaus, johon hurahtaa... Yhdellä mummolamatkalla kaksin K:n kanssa kurvasin ihan uudelle kirpulle matkan varrella, vaan en kyllä mitään löytänyt. Nyt haaveilen, että ehtisin käymään meijän tulevalla Hesan reissulla kirpuilla&Fidoissa yms, kun en ole vuosiin käynyt. Saas nähdä, kun ohjelmaa puskee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykästyin noihin kasseihin ja niitä tulikin sitten kaksi vastaan. Täällä Espoossa muuten moni kirppis on kesätauolla, joten sama voi olla edessä Hesassa, ainakin siis sisäkirppisten osalta. Mutta riittäähän noita toreja... :)

      Poista
  5. Mä löysin kantapaikastani tänään makuuhuoneeseen verhot ja monta hyvää vaatetta lapsille. Ja ihania vanhoja kukkopillejä joku myi halvalla ison kasan, ostin muutaman kun iski nostalgiapuuska, niitä oli meillä kotona kun olin pieni. Kumma kun kaikki sellainen kolahtaa :). Käyn usein näillä lähikirppiksillä, kun melkein kaiken sieltä ostan mutta joku pop-up kirppis olisi kyllä kiva näin kesällä kokea! Tosin ensi viikolla kolua kylä pari Köpiksen kirppistä, jee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesän pihakirppikset on mun mielestä parhaita, tosin niitä on ollut vähemmän kuin aiempina vuosina. Oi ihanuus, Köpis... Ihanaa reissua ja hyviä löytöjä toivottavasti! :)

      Poista
  6. Ihana metallikori, sellainen voisi mieluusti tulla kirppiskierroksilla vastaan. Tuollainen turkoosi lipasto meillä onkin olkkarissa, mutta valkoisena. Se on äitini paras kirppislöytö minulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuollaiset metallikorit ovat tietääkseni vanhoja perunakoreja. Niitä tulee vastaan silloin tällöin. Ihanan tukeva ja käytännöllinen!

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Kiitos, itsekin olen oikein tyytyväinen! Pikkuisen, mutta ihania löytöjä!

      Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!