sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Kesäinen TammisaariVaikka Tammisaari on meille jo hyvin tuttu, vähän arkinenkin kesäkaupunki, jaksan aina ihastella sen katuja, taloja ja ihanan vehreitä puutarhoja. Aina löytyy jokin uusi kolkka kartoitettavaksi ja yksityiskohta ihasteltavaksi.

Useimmiten meillä on ihan perusreitti, lapset jäävät Stallörparkenin isoon leikkipuistoon ja me apinamiehen kanssa suoritamme ostokset. Totesin juuri muutama päivä sitten, että minun puistoseisoskeluni alkavat olla jo hoidettuna, eli onneksi voin tehdä omia retkiäni lasten leikkiessä keskenään. (Miten se puiston laidalla seisoskelu tuntuukin tylsältä, vaikka voisihan siinä vaikka lueskella...)

Vanhaan kaupunkiin tulee tehtyä kävelyretkiä ystävien kanssa. Viikko sitten oli avoimien ovien puutarhapäivä, ja olisi ollut aivan ihana lähteä kurkkimaan Tammisaaren vanhan kaupungin pihoja, mutta keli oli niin surkea, että edes minä, joka yleensä en säätä pelkää, en viitsinyt lähteä liikkeelle.

ps. Onko tuo vaaleanpunainen ihanuus paratiisipensas?

Tammisaari, Ekenäs in Swedish, is a lovely green town at Southern coast of Finland. It is our summer town since it is nearby our summer house. Every summer I find something nice and new, what a lovely little town.

2 kommenttia:

  1. Oi että tuli haiku Gamlastanin mansikkakakkua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on se vielä tältä kesältä maistamatta. Vielä ehtii!

      Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!