lauantai 19. heinäkuuta 2014

Kesäsuorittaja










Minä tykkään listoista. Olen aika tykännyt. Listan avulla saan aivoni jäsenneltyä ja monta asiaa suoritettua aikataulussa.

Lomallakin listailen. Olen kirjoitellut jo jonkin aikaa aamusivuja, joiden tarkoituksena on tyhjentää aamulla aivot, niin että pääsee vähän niinkuin puhtaalta pöydältä liikenteeseen. Minun sivuillani pohdiskelen usein päivän touhuja.

Tänään listallani oli suoritettavana juoksulenkki, mustikoiden poiminta ja pakastaminen. Aamulla painuimme rannalle, jonne minä suuntasin juosten. Siinä juostessa ehdin pohdiskella tätä suorittamisen hulluutta.

Mutta kun... minä tykkään... ja kun tästä asioiden valmiiksi saamisesta tulee hyvä olo. Fyysinen ja henkinen.

Kuulostaako hullulta?

ps. Kuvissa ihanan viikon kuvia. Olen niin taas nauttinut auringosta! Kesäkodissa pikkuperheenä isompien lasten tehdessä kesätöitä ämmin luona...

A lovely summer week at our summer house. I´ve been lazy but still done a lot. I love making lists, even though we´re on holiday. Grazy, or what?

22 kommenttia:

  1. Kuulostaa niin tutulta. Pitäisi tehdä vaikka mitä ja kesä jo tässä vaiheessa, kääk. Parhaat hetket on ehkä kuitenkin niitä kun tekee jotain extempore. Nim. huomiselle suunniteilla tänään keksitty pikkureissu Loviisaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noiden listan juttujen lisäksi päivään mahtuu kyllä paljon niitä extempore-juttujakin. Ihanaa Loviisan-reissua! Kamera tietty mukana... :)

      Poista
  2. Tiedän täysin, mistä puhut! Rakastan listoja. Ne helpottavat elämää, selkeyttävät ajatuksia ja asiat tulee tehdyksi. Mulla on tapana laatia lista seuraavalle viikolle, missä on menot, ruoat, harrastukset ym. Olen niinkin vanhanaikainen, että kirjoitan listat kynällä muistikirjaan, puhelimen tms. sijaan. Tänään listallani oli mm. hellehatun ostaminen pikkuisimmalle ja leikkipuistossa käynti. Kumpikin toteutui. :)

    http://pikku-bambin.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just noin! Ihanaa löytää muitakin listaihmisiä!

      Poista
  3. Voi, tuo sininen pikkukukallinen kangas on niin tutun näköinen, mulla oli lapsena 1970-luvulla siitä tehdyt lakanat :) -Pirjo-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä taitaa oikeasti olla aluslakana, mutta minä käytän sitä pöytäliinana! Saa ihastella kivaa kuosia paljon enemmän! :)

      Poista
  4. Ihana mustikkakuva. Aamusivut on loistava apu tyytyväisen olotilan saavuttamiseen. Kirjoitin aamusivuja koko toissavuoden. Minulle se toimi. Voisi taas aloittaa uudelleen, hyvä kun muistutit. Niin ja minäkin laadin listoja, helpottaa naisen elämää kummasti...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihastelin metsässä pulleita, komeita mustikoita, ja tietty pitää välillä olla kamera mukana! Mustikkametsä on kyllä yksi mun lempipaikoista!

      Poista
  5. Kuulostaa tutulta! Vaikka nyt lomalla mä olen kyllä heittäytynyt ihan virran vietäväksi ja elänyt perheen kanssa kuin pellossa, niinn juurikin tänään, ihan just äsken, otin kynän ja paperin ja aloitin listan. Mies palaa töihin ensi viikolla, mä jään lasten kanssa lomailemaan vielä viikoksi. Aion suorittaa kaikenlaista. Ja tykkään siitä! :)

    Ihania suorituksentäyteisiä lomapäiviä sinne. Ymmärrän hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen nyt kesällä erikoistunut tavaralistoihin, kun liikutaan paikasta toiseen. Pakkaaminen on niin paljon helpompaa, kun kirjoittaa hyvissä ajoin listalle muistettavat asiat. Meilläkin isäntä on jo töissä, ja tämäkin vaihe kesästä on ihan hauska!

      Ihanaa loman jatkoa sulle! Listaillaan!

      Poista
  6. Ei lainkaan kuullosta hullulta...vaikka itse en listoja teekkään..:) Kuvat ovat kauniita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihmiset varmaan jakaantuvat lista- ja ei-lista-ihmisiin. Mitähän siitä voi päätellä?

      Poista
  7. Meillä K tekee listoja. Kyllä minäkin mutten ihan pilkulleen. Isäntä ja lapset lähtevät keskiviikkona mökille anoppilaan ja mulla on edessä neljä omaa päivää!!!!! Jihaa:) Ja arvaas, aion tehdä listoja siitä mitä on tehtävä noina päivinä. ;)
    Terkkuja<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kyllä uskoa, että nautiti kybällä listojen tekemisestä ja ennen kaikkea siitä, kun saat vedellä tehtyjä hommia yli! Muistahan kirjoitella sinne listaan hemmotteluhetkiäkin! Ihanaa lomaa!

      Poista
  8. Minä teen välillä listoja ja välillä taas unohdan tyystin niiden olemassa olon. Listat on hyvä tapa jäsentää, tykkään niistä itsekin :)

    Leppoisaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Listat on tosiaan pop, tosin ei niitäkään ihan kaikissa tilanteissa tarvitse! Mukavaa viikkoa!

      Poista
  9. Niin rento meininki teillä siellä kesäkodissa:) Hyvää kesää Nonnalle<3

    VastaaPoista
  10. Aamusivut, mahtava ja toimiva juttu! =) Olen tehnyt niitä pian 14 vuotta enkä ilman enää pärjäisi... Erilaiset listat toimii myös ja unelmataulut ym. Ihania kesäkuvia ja nuo peitot, aivan syötävän suloisia! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wau, 14 vuotta! Nostan sulle hattua! Unelmataulut on myös mun juttu!

      Poista
  11. Kyllä, listaihmisiä minäkin. Kun kerran kirjoittaa, ei enää välttämättä tarvitse palata listan pariin, kun se selkeyttää ajatukset ja vähentää sekavaa stressaantunutta oloa, että on liikaa tekemistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri noin! Ihan samat tunnelmat! Täällä arkea aloitetaan listan kanssa!

      Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!