keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Hyvä viikko?Uusimmassa Voi Hyvin -lehdessä on kiva juttu aamujen tsemppaamisesta!

Sunnuntai-iltana minulla oli vahvasti sellainen olo, että tästä tulee hyvä viikko. Ohjelma on aika arkinen, joten fiiliksellä siis tehdään viikosta hyvä. Mitäs mieltä olette, kuinka paljon asenteella pystyy vaikuttamaan viikon kulkuun, vai tulevatko hyvät ja pahat tapahtumat asenteesta huolimatta?

Eilen illalla en ollut enää yhtään niin varma hyvän viikon onnistumisesta. Lapset, ne lapset. Yksi myöhästyi tahallaan koulusta, ja jatkoi esitystä iltapäivällä. Toinen kiukutteli ja venytti hermojani muuten vaan. Illan yhteinen ohjelma meni uusiksi, kun kyllästyin, ja karkasin yksinäni zumbaan.

Tänä aamuna palaan taas ruotuun ja päätän, että tästä voi sittenkin tulla hyvä viikko. Ihan oikeasti! Hyvää viikkoa sinullekin!

ps. Kuvissa arkisia juttuja alkuviikolta. Sukan parsintakin voi olla taidetta, kun aurinko paistaa...

On Sunday I had a feeling that this is gonna be a good week. Can I just decide that it will be a good week? Yesterday evening I was so fed up with arguing with the kids and didn't feel like it´s a good night. But this morning the sun is shining and I feel like it´s gonna be a good week.
ps. Some random pictures of the week. 

26 kommenttia:

 1. Miten kauniita aurinkoisia kuvia. Ja kyllä, itse me päivämme loppujen lopuksi sanellaan ja omalla fiiliksellämme rakennetaan. Tämän kun aina itsekin muistaisi niin elämähän olisi yhtä tanssia vaan. Niin, eihän se sellaistakaan voi aina olla, mutta hyvä, että edes välillä. Ihanaa viikon jatkoa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on muuten hyvä muistaa niinä harmainakin hetkinä. Tosin kyllä minä tätä eilen muistelin ja silti tuntui, että pää halkeaa... Mutta onneksi se hetken irtiotto zumbassa auttoi! Ihanaa viikkoa sullekin!

   Poista
 2. Oh well, oma asenne ratkaisee. Normiarjessa kaikesta voi etsiä hyvät puolet, myös lasten kiukuttelusta -vaikka myönnettäköön, että se on välillä hiukan vaikeaa ;) aurinkoa sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasten kiukuttelun aikaan voisi laittaa voice off -napin päälle. Usein se kiukuttelu vaan jatkuu tuntitolkulla, joten... ei oo aina helppoo... Mutta tylsäähän tää elämä olis, jos aina olis helppoo! Vai mitä?

   Poista
 3. Olen kanssa sitä mieltä, että asenne ratkaisee. Mä yritän miettiä asioita positiivisen kautta, vaikka lasten kiukuttelu käy kyllä hermoon aika ajoin. Onneksi ovat jo niin isoja, että pystyn lähtemään lenkille ennen kuin hermo katkeaa. Lenkiltä palaankin sitten uudella asenteella. :O)
  Aurinkoista arkea!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lenkkeily tuolla metsässä on kyllä melkoista terapiaa! Ihan parasta! Aurinkoa sullekin!

   Poista
 4. Olen sitä mieltä, että asiat tapahtuvat, jos on tapahtuakseen, MUTTA omalla asenteella on merkitys, miten selviät asioista!!!...:)
  Kauniistti parsittu sukka...katoavaa kansanperinnettä tuokin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä niin ihmettelen, että niin harva korjaa vaatteita nykyaikana! Osalla ehkä mummo korjaa, mutta menevätköhän ne loput "korjattavat" sitten vaan roskikseen! Asennetta iltaasi! :)

   Poista
 5. Voi kunpa saisi jostakin itsehillintää, silloin kun lapset kiukuttelee. Meillä koetellaan kyllä kaikkien äänijänteitä silloin...... Kiinnitin hei heti huomioni parsittuun sukkaan! Tiedän tekniikan, mutten oo ikinä parsinut. vaikka tarvetta on ;)

  Juu, asenne ratkaisee, liputan ehdottomasti sen puolesta :)

  VastaaPoista
 6. Voi kunpa saisi jostakin itsehillintää, silloin kun lapset kiukuttelee. Meillä koetellaan kyllä kaikkien äänijänteitä silloin...... Kiinnitin hei heti huomioni parsittuun sukkaan! Tiedän tekniikan, mutten oo ikinä parsinut. vaikka tarvetta on ;)

  Juu, asenne ratkaisee, liputan ehdottomasti sen puolesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kukas teillä villasukat parsii??? Minusta tuntuu, että niitä reikiä syntyy koko ajan, eli korjailen vaatteita lähes joka viikko!

   Kaipa sitä saa välillä huutaakin. Huomaavat lapset, että kiukuttelulla on jokin vaikutus – negatiivinen sellainen...
   Asennetta loppuviikkoon! :)

   Poista
  2. (Paritkymmenet sukat oottelee parsijaansa, öhöm....... ;)

   Poista
 7. Parempi ottaa päivä kerrallaan :-) ja jos usko horjuu, katsoo muistilappua: Tänään on hyvä päivä!

  Huomennakin on hyvä päivä!

  VastaaPoista
 8. Niin ihana tuo eka kuva ♥ Ja tuo lehdessä oleva lausahdus aamuista....so true...
  Meillä tästä viikosta tuli ihanan stressitön kun yksi toisensa jälkeen miesväki on kaatunut petiin flunssan iskettyä...ei tietty kivaa kun ovat kipeitä, mutta se tunne kun sai ruksata kalenterin tyhjäksi...ja itse kun olen onnekkaana (vielä) terve, niin saan rauhassa huristella jumppaan, kirppareille jne. :))
  Tsemppiä viikkoonne ja tahdon myös uskoa että hyvällä asenteella mennään pitkälle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voih, rajut ovat teillä keinot hiljentämiseen! :)

   Toivotaan, että sinä säilyt terveenä ja muutkin pikkuhiljaa toipuvat! Välillä on tosiaan ihan vetää kalenterista kaikki menot pois!

   Poista
 9. Puikkasin ihan vaan sekunniksi apinalandiaan suunnittelujuttujeni lomassa - ja Ihanan rauhoittavia kuvia arjesta siulla. oma arki on nykyisin niin kuormittavaa, että näistä tuli hyvä fiilis (ja ikävä rauhallisia, arkisia hetkiä)....
  Viikon jälkeen tulee toivottavasti myös hyvä viikonloppu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, mitäs sinä suunnittelet? Koulujuttuja vai jotain uutta? Tsemppiä arkeesi ja leppoisaa viikonloppua! Perjantai on aina hyvä päivä! :)

   Poista
 10. Totta turiset :) Mulla on kyllä taas ihan yllättänyt tämä päivä kaikella hyvyydellä ja energialla, mikä tuntui vielä eilen haastavalta. Ihanaa, että joskus näinkin päin. Mutta loppuviikosta tulee huippuihana! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin illalla tuota uusinta Voi Hyvin -lehteä ja tuli kyllä niin hyvä fiilis. Sama jatkui nyt aamulla, joten kyllä tästäkin tulee hyvä päivä! Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 11. Kyllä uskon, että epäonnea on jos on tullakseen. Mutta vielä vahvemmin uskon että asenne ratkaisee sen lopputuloksen...ehkä... :)

  Nauratti tuo koulusta tahalleen myöhästyminen, siis ja ainoastaan siksi, että I feel your pain :)
  Meillä tyttö yhtenä aamuna oli hyvin äkäinen (ekaluokkalainen viime vuonna) ja taistelun jälkeen lähti kouluun. Jäin kottin ja ihmettelin rapinaa alhaalla eteisessä. Kun menin katsomaan siellä se koululainen oli ollut jo yli puoli tuntia! Mokoma "lähti" ja tuli takaisin.
  Pienet raivarit, hepulit ja sitten neouvottelu. Päätimme, että näin ei enää tehdä. :) Hassuja otuksia nuo, kun päättävät välillä puijailla...

  Elikkä hyvää viikonloppua siis....

  VastaaPoista
 12. Nimenomaan niin, että tulee ylä- ja alamäkiä, mutta niitä voi loiventaa suuntaan ja toiseen omalla asenteella!

  Minua rasittaa tosi paljon tuollainen tahallaan myöhästyminen. Jotenkin sillä yritetään osoittaa mieltä, vaikka omaan nilkkaanhan se osuu. Mutta lapsi huomaa, kuinka toinen ärsyyntyy... No, kyllä meilläkin tästä on keskusteltu! :)

  Ihkua viikonloppua sullekin!

  VastaaPoista
 13. Olipa piristävä postaus! Kivat kuvat. Sain tästä taas tsemppiä tarkistaa asennetta. Asenteella kun mennään aika pitkälle arjessa. Aurinkoisia päiviä sinulle täältä Porvoosta:)
  -Kristiina-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen tällä viikolla muistanut tarkistella asennettani päivittäin! Kiva tiedostaa asia! Jatketaan esin viikolla samaa! Aurinkoista viikonloppua Porvooseen!

   Poista
 14. Löysin tänne sattumalta, kauniit kuvat ja mielenkiintoiselta näyttää blogisi. taidampa jäädä lukijaksi :) Tervetuloa meillekin visiitille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa tänne ja kiitos, tulen vastavisiitille! :)

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!