perjantai 24. tammikuuta 2014

Huuhaata ja ahaa-elämyksiä

Olin ennen lapsia, siis reilut kymmenen vuotta sitten, Voi Hyvin -lehden kestotilaaja monen vuoden ajan. Samaan aikaan kiinnostuin eteerisistä öljyistä, ayurvedasta, astangajoogasta ja shiatsu-hieronnasta. Siis kaikesta "huuhaasta". Taustalla oli uraputkea ja väsymystä.

Lasten myötä huuhaa-maailma unohtui, ja eteerisiä öljyjäkään en juuri viitsinyt käyttää, kun oli vauva talossa. (Taakse jäivät myös uraputki ja väsymys...)

Viime päivinä olen lukenut taas Voi Hyvin -lehteä ja kokenut ahaa-elämyksiä. Hassua palata maailmaan, jonka on unohtanut hieman vahingossa.

Tänään kaivan esiin sen lampuntapaisen, jonne laitetaan eteeristä öljyä veden kera. Mikäs sen nimi nyt olikaan? Raastan teekuppiin tuoretta inkivääriä ja nautin taas löydetystä huuhaasta!

Lempeää viikonloppua!

ps. Kuvissa ollaan kuopuksen kanssa metsäretkellä! Tosin eka kuva on eilisaamun auringonnousua.

I´ve read a magazine that is full of ideas for slower life and better feeling. These are items that I was very much interested in more than ten years ago, when we didn´t have children. Funny how I forgot them. I din´t mean to but it just happened. Now it´s nice to find them again...

ps. We made a trip to the forest with my youngiest one today.

6 kommenttia:

 1. Lempeää viikonloppua sinullekin!
  Terkuin, huuhaa-kamu.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, onhan tätä "huuhaata" ympärillä myös feng shuin ja aarrekarttojen muodossa! Tästä jatketaan. Tiedä mihin päädytään... :)

   Poista
 2. Toi on niin totta. Kun lapset sai, unohtui moni asia,ja nyt minäkin lasten kasvettua hapuilen takaisin menneeseen jo unohdettuihin asioihin:) Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ne parhaat asiat voi palauttaa elämäänsä, kunhan lapset vähän kasvavat!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!