sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Vain lainaa

Minä olen käynyt viime viikkoina aika paljon kirjastossa. Perjantaina kävin palauttamassa keskeneräistä Khaled Hosseinin uusinta, joka oli pikalainassa. Onnekseni kukaan ei ollut varannut kirjaa, ja sain sen lainaan uudestaan. Samalla tyhjentelin pikalainahyllyä, ja nyt minulla on lukuviikonloppu. Sain ihanan pinon käsityö- ja sisustuskirjoja – uusia sellaisia.

Hosseini alkaa olla loppusuoralla. Ihana, niinkuin edeltäjänsäkin. Ei mitään kevyttä luettavaa, mutta ah niin koukuttava. Säästelen loppuratkaisua. Teetkö sinä koskaan niin?

Ihkua isänpäivää! Minä ajattelin kyllä jatkaa lukulinjalla. Samalla pohdin tuota otsikkoa ja sitä, miten se liittyy lapsiin... Tänään esikoinen oli mittauksessa pidempi kuin minä. No, ehkäpä laina-aikaa on vielä hetki.

I´ve visited the library quite a lot during the past weeks. In Finland we have "quick loans" of the newest books. You can keep the book only for a week, which is not much since I don´t have so much time for reading. This time I´m reading the newest book of Khaled Hosseini, and I also found some newest handicraft and interior design books.  So, I´m reading this weekend... 

8 kommenttia:

 1. Näyttää hyvälle tuo kirjapinosi. Pitääpä laittaa varaukseen muutama.... Itse olen viikkolainoissa tooosi huono - onnistun aina kannattamaan kirjastoa sakoillani....hmm.
  Iloa alkavaan viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tykkäisin lainailla kaikenlaisia uutuuksia, mutta olen laiska tekemään varauksia. Siispä pikalainahylly rules! :)

   Poista
 2. Minä olen ollut aina himolukija. Kirjastossa tulee käytyä vähintään kerran viikossa. Eihän sitä uni tule, jos ei uppoudu hetkeksi kirjaan ;O)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tykkäisin lukea enemmän, mutta nyt enimmäkseen luen hetken ennen nukahtamista. Mutta eiköhän se lukuaika tässä tulevina vuosina lisäänny. :)

   Poista
 3. Viime aikoina olen ollut vähän laiska lukija, kiitos inspiraatiosta :) Mukavaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä luen välillä enemmän ja välillä taas vähemmän. Kesäisin tietenkin on enemmän aikaa istuskella jopa päivisin lukemassa. Nyt tiedän, että tämän kirjan jälkeen tulee hetken tyhjyys ja vaikeus aloitella uutta. Mutta onneksi riittää noita sisustus- ja kässäkirjoja...

   Poista
 4. Voi, vain hetki laina-aikaa.. surullinen ajatus, enkä haluu miettiä!!

  Pikaisesti lukemassa kuulumiset, olen kyllä tosi huono b-ystävä nykysin, mur! Mäkin tykkäsin khaleidin ekasta. Hei nähäänkö la??

  VastaaPoista
 5. Älä turhaan pode huonoa omaatuntoa, kun et ehdi blogeihin... Tämähän on ihan harrastus, ja kaikilla on muutakin elämää! Laitoin sulle mailia...
  ps. Minäkään en ajatellut murehtia hetken laina-ajasta! Nautitaan nyt!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!