sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Show-meininkiäVälillä on kiva räväyttää ja tehdä jotain ihan tavallisesta poikkeavaa. Tänä viikonloppuna meillä oli show-meininkiä.

Lauantaina vietimme halloweenia kolmen perheen voimin. Aikuisetkin pukeutuivat! Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti.

Tänään olimme sitten hikoilemassa samojen perheiden naisporukalla zumbatapahtumassa. Mahtavaa tunnelmaa ja latinorytmejä.

Tästä se marraskuu lähtee vauhdilla liikkeelle. Sovitaanko, että pidetään pientä show-meininkiä niinä harmaimpinakin päivinä?

We had quite a show this weekend. Halloween party on Saturday with three families. On Sunday we girls enjoyed hot zumba rhythms. Let´s keep it this way, even though November is long and grey...

4 kommenttia:

 1. Ihanat koristeet teillä! Ja hieno alku marraskuulle muutenkin!

  VastaaPoista
 2. Kyllä nyt jaksaa (ainakin pari päivää) katsella tuota harmautta viikonlopun tuomilla energioilla! Mukavaa alkavaa viikkoa sullekin! :)

  VastaaPoista
 3. Kaikki mahdollinen ilo ja juhla tarvitaan tähän synkkyyteen ja harmauteen. Upeita koristeita ja kuulostaa kyllä mukavilta juhlillta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä tässä harmaudessa tarvitsee tsempata ja keksiä jotain piristävää! Jospa sitä pakkasta ja lunta marraskuussa...

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!