lauantai 16. marraskuuta 2013

Iiiihanat hyasintit
Lapsetkin ovat punaisissa tunnelmissa!


Nyt on eka satsi hyasintteja hankittuna. Tein erän niitä sunnuntain Joulutorille. Voi miten nautin taas, vaikka niissä ei vielä noin nuppuisina tuoksua olekaan.

Laitoin hyasintit peltipurkkeihin, joista osa sai ylleen virkatun nutun ja osa paperisen päällisen. Tytär kehui, että mukavan valkoisia!

Muutenkin joulu hiipii pikkuhiljaa kotiin näiden myyjäisvalmisteluiden myötä. Kuusen tuoksua ja ripaus punaista siellä täällä. Ihan kivaa.

Leppoisaa viikonloppua! Meillä on monenmoista kivaa touhua Joulutorin lisäksi, joten lähdenpä hommiin!

I bought the first hyacinths of the year. I love them! Some make up and they are ready for tomorrow´s sale of works. I´ve had a busy week with the preparations, and there´s a little bit red here and there in our house. Havc a lovely Saturday!

10 kommenttia:

 1. Onpa sulosia hyasintteja. Pakko kai myöntää, että kaiken kiireen keskellä ihan ihanaa, kun tulee joulu ja saa katsella joulukuvia ja laitella joulujuttuja kotiinkin!
  Onnea ja paljon asiakkaita myyjäisiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä on ihan hyvä fiilis laitella joulujuttuja myyjäisiin, vaikka pakkasta ei paljon näykään... :)

   Poista
 2. Kaikkea kaunista olet saanut myyjäisiin aikaiseksi. Mua kyllä harmittaa, etten pääse tänään paikalle, kun on tulossa kauan odotettuja vieraita. Paljon asiakkaita teille toivon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naapurin rouva käväisi paikalla... Aina ei aikataulut sovi, mutta sitten seuraavalla kerralla taas uudestaan!

   Poista
 3. Ihanan jouluisia askartelu ja asetelmia siellä. Ja hyasintteja olisi kyllä jo saatava. Se tuoksu, oih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyasintti on yks mun joulun suosikkikukka. Yksittäin tai ryhmänä. Tykkään paljon! Muutama jäi onneksi joulutorilta kotiinkin!

   Poista
 4. Menikö joulutori hyvin? Hoppas! Ehdin tänään hakea muutaman pienen kuusen takametsästä, mutta vielä on virittelemättä lasipurkkeihin. Meille ei tänä vuonna tule isoa kuusta laisinkaan, niin nautimme sitten pienistä pelkästään :) Ne Oskarin perinteiset lumiukkovalot ripustimme tänään yhteistuumin myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihan hyvät fiilikset! Minä ajattelin vielä hetkeksi luopua tuosta pikkukuusesta, ja ottaa oksia sisään. Niihin sitten vaikka valkoisia ja harmaita palloja...
   Muistan ne teidän lumiukkovalot! Ihana perinne laittaa ne esille!

   Poista
 5. Ihania hyasinttipurkkeja! Kukat on ihania, mutta valitettavasti liian tuoksuvia meille mun allergioiden takia. Minäkään en päässyt myyjäisiinne, kun niin paljon kaikenlaista puuhaa pihapiirissä. Meillä oli as oy pihatalkoot ja samalla kaadoimme omasta pihasta valtavan ison katajan. Jokaikisen vihreän oksan otin talteen ja sijoittelin niitä erilaisiin peltiämpäreihin ja savirukkuihin sisälle ja ulos. Pieniä n 10 cm pätkiä on nyt kasoittain odottamassa hetkeä, jolloin voisin autotallissa punoa niistä kransseja rakkaille joulutuliaisiksi. Toivottavasti teille riitti asiakkaita myyjäisissänne! Uskon niin. Ihanaa loppuiltaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania tuoksuvia katajakransseja! Voin kuvitella!
   Meillä oli kiva päivä, kivoja "vieraita" läheltä ja kauempaakin!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!