sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Pientä puuhastelua





Kamomilla teki minulle tilauksesta ihanan talon omissa lempiväreissäni!



Viikonloppu on sujunut leppoisasti kotosalla puuhastellen. Miesväki on ollut jalkapalloturnauksessa, ja me naiset olemme nauttineet kiireettömyydestä.

Minä olen taas kerran hurahtanut pikku kukkasten virkkaamiseen. Köpiksestä tuodut langat ovat niin ihania sävyiltään, että tekee mieli kokeilla aina uusia yhdistelmiä. Kukkasia olen laittanut avainnauhoihin, ja nyt viimeiseksi pinneihin ja ponskuihin, joita ovat käyttäneet omat neidit ja joita on viety kavereille tuliaisiksi.

Lauantaina innostuin myös viimeistelemään monta keskeneräistä käsityötä. Yes!

Kauden ensimmäiset mansikat nautittiin kakun päällä. Olivat jo tosi maukkaita.

Tänään kaivoimme pikkuneitien kanssa kesämekot esiin. Alimmassa kuvassa on kuopuksen mekkoja, joten on kyllä mistä valita! Ja nyt sitten pakkaamaan. Ensi viikolla suuntaamme nokan kohti Kroatiaa!

Mukavaa alkavaa viikkoa! Vielä viimeiset kiireet koululaisilla! Kohta helpottaa!

We´ve had a nice, peaceful weekend. Just little hobbies at home with the girls. I´ve been crocheting little flowers of some lovely yarns that I bought in Copenhagen. We made a cake of the first strawberries. Spanish strawberries.
Have a lovely week! We are making a trip to Croatia, so I should start packing up summer dresses...

17 kommenttia:

  1. Kiva fiilis postauksessasi.. Täälläkin aikas jees olo, vaikka perheen iskä lähtikin viikon pituiselle työmatkalle. Tänään sain hyvin myytyä koruja taas niin siitä tuli niin hyvä mieli..

    Kroatiaan? JEE!!! AIvan ihana paikka.. Olimme siellä häämatkalla ja täytyy sanoa, viihyin niin hyvin että haluaisin palata.

    Minne suuntaatte?

    Muistakaa syödä paikallisissa leipomoissa ihania suolaisia piirakoita! Ne on NIIN hyviä ja edullisia. Meillä oli tapana syödä niitä aina lounaalla kadulla vaan.. Olimme DUbrovnikissa, Split'ssa ja Apua..Dubrovnikin lentokentän lähellä olevassa tosi ihanassa ja rauhallisessa pikkukaupungissa.. IHANAA MATKAA!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että myynti sujui hyvin! Hyvä sinä!

      Me mennään Splitin lähelle. Kiva päästä Kroatiaan. Me ollaan oltu niin Italia-faneja, että Kroatia on käymättä. Kiitos vinkeistä!

      Poista
  2. Oi mikä kesäKAKKU :) nam! Herkkuvärit langoissa saavat kyllä sormet syyhyämään koukutteluun. Ja iiks mitä ihanaa teille on ensi viikolla luvassa - mukavaa MATKAA!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo kakku syntyi ihan ex tempore, kun mietittiin minkä kanssa syödään mansikat. Tytär pyöräytti kakkupohjan ja koristeli vispattavalla vaniljakastikkeella ja mansikoilla. Oli herkkua!

      Poista
  3. Hellureitsit liian pitkän ajan takaa!!! Huokailin ja ahmin moonta postausta kerralla♥♥ Emmää ymmär, et mikä blogitaukoilu mua nyt on vaivannut, ehkäpä tavis elämä otti vallan hetkeksi?? Mutta täällä koetetaan taas saada langan päästä kiinni :)

    Aasinsiltana ihaniin lankoihin! Niin kauniit kerät! Onko langat muuten missä hinnoissa tanskassa? Söpöjä juttuja oot virkkaillut :) Ja jännityksellä ootan, että millanen kepparitalli teille on kehkeytymässä. Ja onnea myös sulle satulaan hyppäämisestä :) Hih, sen minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa.. tai jottain semmosta.

    Ja te ootte mökillekin jo ehtineet. Me ollaan senkin asian kanssa ihan jäljessä tänä vuonna, murr!

    Kivaa maanantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TEIJA!

      Tanskassa Söstre&Grenes myi pastellin värisiä puuvillalankoja 11kr/kerä.. :) Ostin meidän Maritädille virkkaukseen ja kesäneulomisiin. Jos vielä on kesällä, voin tuoda...

      SORRY Nonna, vietsi tuli tänne.. :D Voin tuoda sullekin.. :D

      Poista
    2. Moi te kaksi,
      noi on just Söstrenestä. 12kr eli 1,73 e lukee etiketissä. Ei siis ihan ilmaisia niinkuin moni asia samaisessa liikkeessä. Ja siellä on myös tekokuituisia, eli kannattaa katsoa mitä on ostamassa. Varsinaisissa lankaliikkeissä ei sitten käytykään, vaikka oltiin kuinka tehokkaita! =)

      Mukavaa maanantaita!

      Poista
    3. Juujuu anni, kyl vaan otan lankoja vastaan, palataan myöh! ja toivottavasti nonnalla co on ollut ihana matka :) me on käyty dubrovnikissa ja zadarissa.

      Poista
    4. Kivaa oli, vaikka sää ei suosinutkaan. Tarinaa tulossa, kunhan ehdin...

      Poista
  4. Mäkin olen syönyt jo yhden mansikan :) Kivaa matkaa teille - Kroatia on ihana!

    VastaaPoista
  5. Ihana mansikkakakku ja huippua, että uskalsit hepan selkään:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä tuo ratsastus hirveästi pelottanut issikan selässä! Onneksi! =)

      Poista
  6. Hei, täältäkin lähettelen teille ihanan matkan toivotukset! Tällä kelillä kelpaakin lähteä.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Leppoisaa loppuviikkoa teille! Kyllä se sää tästä paranee taas. Ja tää sade tekee ihmeitä puutarhalle...

      Poista
  7. Herkullisen näköisiä kukkasia ja värejä :) Siskoni juuri kotiutui Kroatiasta ja kehui todella kauniiksi paikaksi, voittaa mennen tullen Espanjat ja Kreikat ja on vielä sellainen ei turisteilla pilattu maa. Mukavaa reissua teille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kaunista oli! Postausta tulossa, kunhan ehdin... =)

      Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!