perjantai 17. toukokuuta 2013

I did it!


Tämä mussukka on kesytetty! Olimme tänään ystäväni Katin kanssa keräämässä nolouspisteitä, kun lähdimme kolmen teini-ikäisen tyttäremme kanssa issikkavaellukselle. Mulla oli taukoa yli 20 vuotta ja ystäväni oli ratsailla ekaa kertaa. Tunti meni nopsaan ja tytötkin kehuivat. Tää oli kivaa! Uskalsinpa!

Leppoisaa viikonloppua! Minä ajattelin ottaa tosi iisisti, nauttia muutaman lasin punaviiniä ja suunnata jossain vaiheessa zumbaan! Tiedossa on myös tyttären tarjoama äitienpäivälahja eli pedikyyri.

I went riding after 20 years with my friend and and our three teenagers. Nice!
Have a lovely weekend!

12 kommenttia:

 1. Wau! Sää tais suosia vaellustanne. Itse olen kaksvaikolme kertaa ratsastanut elämäni aikana ja Varmaan muiden kuin issikoiden selkään en uskaltaisi. Sopivat hyvin aloittelijallekin. Leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Issikoilla on hyvä lähteä liikkeelle. Ja me nautimme erityisesti luonnon helmassa liikkumisesta. Maneesiin en lähtisi isolla hevosella ihan heti... Leppoisaa sinnekin!

   Poista
 2. Vau! Issikat ovat ihania :) Minulla oli kerran vähän erimielisyyksiä yhden kanssa että mitä vauhtia mennään, hän luuli että hoputin eteenpäin ja minä yritin jarrutella. Onneksi ei sentään hermostunut ja heittänyt viiripäistä matkustajaa kyydistä. Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sulla oli kunnon menopeli alla! Mulla oli hyvin rauhallinen tyyppi, mutta sain sen tyypin kuitenkin liikkeelle! Mukavaa viikonloppua sullekin!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Juu, oikein mieluisa. Miehet pelaa tänään jalkapalloa ja me tytöt hoidetaan jalkoja!

   Poista
 4. Hyvä sinä!
  Itse en taitaisi uskaltaa edes issikan selkään...

  Kivaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anopille selitin, että nää on ihan kuin isoja koiria, sellaisia mussukoita...

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos! Ihan hyvä fiilis! Tänäänkin kurkkasin eräälle tallille...

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!