sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Verkoilla








Ihana auringonpaiste! Tämä tuntuu kyllä pimeän jakson jälkeen niin harvinaiselta herkulta, että...

Tänään kaivoimme aurinkolasit esiin ja lähdimme verkoille meren jäälle. Aika moni muukin oli liikkeellä. Vaikka saalis oli hoikanlaista, ei se haitannut!

Mukavaa alkavaa viikkoa! Se on kuulkaas ihan kohta maaliskuu! Lisää aurinkoa vaan tilaukseen...

We have had a beautiful sunny Sunday. We made a trip to check the fishnet. I Love the sunshine!

12 kommenttia:

  1. Mekin äsken ulkoiltiin, mutta täällä ei aurinko oikein tänään paistele... Käytiin hakemassa pajunkissoja:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wau, pajunkissat kuulostavat kyllä niin keväisiltä! Tänään oli kyllä kevään tuntua meillä, kun tietkin olivat melko sulat. Kohtahan tässä muuten jo väännetään virpomisoksia!

      Poista
  2. Mikä ihana auringonpaiste teillä! Meillä yhä pilvistä, mutta huomenna pitäisi paistaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli varmaan talven eka sinitaivaspäivä. Aivan upeaa, onneksi oli mahdollisuus nauttia päivästä ulkona! Nauttikaahan tekin huomenna!

      Poista
  3. Minä oon niin omituinen otus, kun en auringosta tykkää, masentaa kun kaikki lika alkaa näkyä sisällä....Mutta valoisuus se saa kyllä täydet pisteet ja siitä mieli herää.... Kumoaako nämä mun mielipiteet ja mieltymykset nyt toinen toisensa??...... ;O)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minäkin huomasin paisteessa likaiset ikkunat, mutta en jaksanut antaa sen häiritä hyvää mieltäni. Olet kyllä harvinainen tyyppi, jos et auringosta tykkää! Mutta kukin tyylillään. Ja valo kelpaa kyllä mullekin!

      Poista
  4. Vaude - ihan verkoilla! Ja ihana auringon paiste. Perjantaina paistoi meillä, ihana oli ihan oikeasti paistatella päivää! Hieno loman lopetuskeli teillä - täällä odotellaan vielä viikko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jäi tosiaan kiva fiilis lomasta, kun sen sai lopettaa tällaisessa kelissa. Iltapäivällä oltiin vielä luistelemassa. Teillä se on vielä edessä... Mukavaa viikkoa!

      Poista
  5. Niin kivat keväiset ulkoilukuvat♥ Tosi ihkua, että on saatu aurinkoa! Noi haukineulat ihmetytti mua silloin kymmenisen vuotta sitten, kun ekaa kertaa olin miehen kans kokemassa jääverkkoja.. että uiko siel meressä tommosiakin?? Näyttävät etäisesti merihevosilta! Tänäänkin pojat taas olivat, saalis 4 haukea. Taitaa olla matikat nyt menneen talven kaloja jo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on syöty tänä talvena siikaa, kuhaa ja ahventa. Haukiakin on tullut jonkin verran, mutta ne on jätetty. Matikkakeittoa tekis mieli, nam!

      Poista
  6. Kuulostaa kivalta puuhalta...
    Meillä lapset osallistuivat tänään hiihtokisoihin ja iltapäivällä piti vielä lähteä luistelemaan, sillä olisi ollut synti viettää aikaa sisätiloissa (niitä järkyttävän likaisia ikkunoita tuijotellen).

    Mukavaa "arkeen paluuta"!

    Hanna(-Maija)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekin oltiin luistelemassa iltapäivällä, mutta olitte varmaan just ehtineet lähteä! Mukavaa arkimaanantaita teillekin!

      ps. Ens sunnuntaina sitten seuraavat hiihtokisat as.puistossa!

      Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!