perjantai 15. helmikuuta 2013

Summer feelingsPihalla kinokset sen kun kasvavat. Minä selailen viime kesän kuvia ja haaveilen jo ihan pikkaisen kesäkotielämästä.

Mitähän projekteja sitä ensi kesälle keksisi? Piha on melkoinen ryteikkö, mutta todennäköisesti saa pysyä sellaisena. Muutama isompi puu voitaisiin kaataa.

Minulla on ensi kesänä tiedossa keittiön tuolien päällystysoperaatio. Sormet jo syyhyävät ihanien kukkakankaiden kimppuun. Yksi virkkausprojektikin jäi viime kesänä kesken. Viimeisty jatkuu toukokuussa!

Hei, kolme kuukautta ja sitten se taas alkaa!
Leppoisaa viikonloppua!

We have a lot of snow, but I´m already dreaming of summer. Our summer house is waiting for us and some nice little summer projects. I still have three months to plan before the season!

30 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tuntuu aika kaukaiselta katsella näitä kuvia! =)

   Poista
 2. Voi vitsit, mitä kuvia ja tunnelmia! Eikö se kesä voisi jo tulla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tästä voisi muutaman viikon tai vaikka kuukauden nipistää välistä pois.=)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Haaveilin eilen terassia lapioidessani aurinkoisista keväthangista ja ensimmäisistä terassikahveista... Ne ensin ja sitten vihreä kesä!

   Poista
 4. Tosiaan, olispa jo rapujuhlat!! Vaikka siinä vaiheessa kesä onkin jo paremmalla puolella.. Ehkä ensin toivotaan valko- ja sinivuokkoja. Tää talvi ei ole yhtään mua varten, mutta onneksi se on jo lähes takana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ehkä tässä ensin otetaan tuo ihana toukokuu ennen rapujuhlia ja sienireissuja! Tosin sen rällinurmikkovaiheen voisin ohittaa...

   Poista
 5. Niin ikävä kesää on täälläkin. Vaikka onhan tää talvi jo EHKÄ voiton puolella, mutta silti. Olis niin paljon helpompaa kipasta terassille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä menee tosiaan hetki, ennenkuin terassille pääsee kahvittelemaan. Katolta tulleet lumet ovat tehneet terassille sellainen 1,5-metrisen kovan vallin, jonka minä todennäköisesti keväämmällä lapion kanssa hajotan sulamaan nopeammin. Mulla on tapana vähän auttaa kevättä...

   Poista
 6. Toisaalta nyt on hyvä velloa näissä viimeisissä talven päivissä kun tietää, että se kevät on ihan nurkan takana :) Odotan kyllä sitä, että saisin avata kaikki ikkunat auki, päästää kesän sisälle ja aamulla linnut sirkuttaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä toisaalta odottelen jo valkovuokkomeriä, mutta toisaalta suren katoavia hiihtokelejä! Mutta kyllä nyt ollaan jo voiton puolella lumitöiden suhteen! =)

   Poista
 7. Ei saa laittaa tällaisia kuvia esille, hyi sua ! :DD Ihanalta näyttää, kesä ! Vielä pitäisi jaksaa tätä harmautta ja ankeutta, mutta kyllä kai se joskus loppuu ?

  Mulla on niin monta kesäkotiprojektia ajateltuna, että sekoan varmaan laskuissa. Pakko on priorisoida, vaikka se tarkoittaakin, että tylsät hommat ensin. Pöh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on vielä niitä isompia projekteja ja sitten pääset nauttimaan pienestä tekemisestä. Mutta kaikki aikanaan! Ja ehdittehän te nauttia kesästä siinä tekemisen välissäkin!

   Poista
 8. Oi, mitä kuvia! Kesäkaipuu iski tännekin jo tosissaan, vaikka mielessä kesä on vilahtunut tänä talvena useasti pukiessani kolmea alle 4-vuotiasta lapsukaistani talvitamineisiin... Odottelen niitä aikoja innolla, kun avataan vain ovi ja kirmataan kesähepeneissä pihamaalle möyrimään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasten kanssa kesä on niin helppoa, kun mennään vaan. Meillä tulee neliöitä reilusti lisää, kun päästään elelemään terassille, sekä kotona että mökillä. Mutta sitä ennen vielä hiihdetään, ja puetaan... =)

   Poista
 9. No niinpä, kesää odotellen.. niin ihanat kuvat! mutta toisaalta on tää talvikin kivaa aikaa. just tänään pohdin mahdollisia tulevia mökkiprojekteja ja ainakin maalisuti heiluu :)

  Viikonlopun jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään kyllä talvesta, mutta aina välillä iskee kesäkaipuu! Ensi viikolla luvassa toivottavasti aurinkoa, ja meillä vietetään hiihtolomaa! Tosin ihan pienimuotoisesti!
   ps. Nyt on ihan hyvä hetki suunnitella kesän projekteja! Hyvin suunniteltu...

   Poista
 10. Voi aah, mitä kuvia! :) Varsinkin tuo ensimmäinen nostatti kyllä fiiliksiä huimasti! Kohtahan se kesä on täällä ja odotteluajan voi suunnitella kaikenlaista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tunnen tuon eka kuvan fiiliksen, auringon lämmön ja taivaalla vaeltavat pilvet...

   Mutta kyllä tässä vielä jaksetaan odotella pieni hetki! Kohta ihmetellään jo silmuja puissa...

   Poista
 11. Vastaukset
  1. Ja kun nyt katsoo ikkunasta ulos, on satanut lisää lunta... =)

   Poista
 12. Aikamoista rääkkäystä kattella näin umpikesäisiä kuvia ;) Mutta toisaalta; kaikki tuo on päivä päivältä lähempänä. Lumentuloa huokaillaan ja lumitöitä huhkitaan; mieluummin lunta nyt kuin toukokuussa.

  Mökin ryteiköstä sen verran, että jättäkää mieluummin isot puut (jos ovat terveitä puita) ja siistikää muu vesakkopajukko pois :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä tästä nopeasti kevääksi muuttuu! =)

   Meillä on tällä hetkellä sekä syreeniryteikköä että isoja puita. Kaikkea on pikkuhiljaa karsittu, mutta karsimista riittää. Moni olisi varmaan ajanut pihan tasaiseksi alun alkaen, mutta me halusimme säästää vanhat päärynä- ja omenapuut. Ja tietty isot vaahterat. Viime kesänä kaadettiin kaksi mäntykeloa ja yksi puolikuollut iso koivu. Pajua ei onneksi ole!

   Poista
  2. Ui-jui; vanhat päärynäpuut ja omenapuut!
   Ilman muuta säästettäviä. Asiantuntevalla nuorennustuorennusleikkauksella niistä saa vielä hyvät ja tuottoisat (siis jos ovat olleet leikkaamatta vuosikaudet).
   Tuli mieleen viehättävä lastenkirja "Pyrre" -suosittelen :)

   Syreeni saattaa olla haasteellinen, jos on kasvattanut ja kasvattaa liiallisesti juurivesoja. Mutta henkilökohtaisesti surettaa aina, jos jotain vanhaa tuhotaan suotta ja hätäisesti. Vanhat, komeat syreenipensaat ovat jotain Suomen suveen kuuluvia.

   Poista
  3. Täytyykin kaivaa kirjastosta Pyrre esiin. Mulle tuntematon vielä.

   Meillä on tosiaan talon korkuisia syreenipuskia. Niitä on osittain uudistettu, mutta jokainen leikkuu kyllä kirpaisee! Kukinta kun katoaa hetkeksi. Lumimarja on se isompi pöheköittäjä, mutta se on onneksi ihan nätti pensas.

   Poista
 13. Oi, tuli ikävä kesää! Tuo teidän paikka on i h a n a <3 joka kevät aina unelmoin mummonmökistä ja nämä kuvat saivat taas haaveilemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meidän kesäkodissa on kyllä aimo annos mummonmökkifiilistä!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!